BARDZO NISKI PING + 1000FPSSPRAWDŹ SAM !!!IP SERWERA 195.42.112.94:27015
chcialem sie przywitac na forum, na serwerku gram od niedawna ze slabym skillem na serwer zaprosil mnie gnk krotko mowiac wiek 22 lata stalowa wola steam od 2003 staz 9 lat z bardzo duzymi przerwami (wiecej odpoczywalem niz gralem) ulubiona bronia bylo kiedys m4 teraz kalach i staram sie cos cwiczyc awp chociaz marnie idzie pozdrawiam i do zobaczyska na serwerze
Siemanoooooooo i tak zapewne masz lepszego skila niż ten bot genek hahah
"Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze" "Na Polskich łączach można jedynie pasjansa układać przez internet "
ja cale zycie bot wiec nic w tym dziwnego
Witaj Ruti. @ geniu ty chyba też ze Stalowej - no to masz teraz zioma na serwie.
Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe. Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:
ja moge przyprowadzic kolegow :P tylko sie skilla przestrasza ;p
Nom ja ze Stalowej Woli
witamy, witamy
a ja z przysietnicy <hahaha> ale tez witam
Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi Napisał niepaucz Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz. Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności
ja z Gorzowa ; d, Witam witam ; d, pewnie i tak masz większego "SKAJA" odemnie ; d pozdroo ; )
Zasady na forum