Witam wszystkich na forum M4F.
Jak już się pewnie domyślacie po moim nicku... tak tak... to ja jestem osobą która sponsoruje serwer i kręci tym całym zamieszaniem, ale wiedzcie że nigdy by się to nie udało bez pomocy Duszka i Kylo którzy budowali wraz ze mną to wszystko od początku...
No ale teraz o mnie... Mam na imię tak jak to jest w moim nicku a pytanie czemu tak jakoś nie po Polsku kierujcie do moich rodziców, to oni mi je dali.
Gram w C.S-a bo ma to na mnie bardzo odstresowujący wpływ, lubię po dniu pracy zasiąść wygodnie w fotelu i postrzelać sobie do ludzi (wirtualnie rzecz jasna).
Nie jestem żadnym super PRO po prostu gram bo lubię.
Ja mam na imię Patryk i tak samo jak koledzy wyżej zapisani lubię pociskać po całym dniu w szkole :] Counter Strike działa na mnie tak samo jak na Martina "OD STRESUJĄCO".
Dzień dobry. xD Mam na imię Damian mam 20 lat i lubię czasem pograć w Counter-Strike potocznie zwany Cs'em .. a co to przesłuchanie ? Pfff .. ma ktoś dżem ?
Śmierć mogła mnie zabrać do siebie nie raz, lecz to nie było to miejsce i to nie był ten czas.
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !