+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Kilka uwag techniczych

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Mam kilka technicznych uwag technicznych

Strona główna. Przyciski w belce zbyt długo się ładują, i nie wygląda to zbyt fajnie. Może zmienisz na ten flash co jest w szablonie? Flash o wiele ładniej się prezentuje. Szkoda że nie możecie tego zobaczyć...

Forum. Całe forum jest aka Orange a domyślam się że plik odpowiedni za wygląda strony jest jeszcze z poprzedniego szablonu który był niebieski. Wnioskuje to po górnym menu które po najechaniu myszką jest niebieskie.

Domyślnie

U mnie jet git, moze masz za slabe lacze ? Tylko denerwuje mnie ze nie jestem zalogowany odrazu, mimo ze mam haslo i login zapoamietane, ale jak nacisne na gornej belce strona glowna to problem znika i juz automatycznie jestem zalogowany, ale jest to dosyc uciazliwe, zeby za kazdym razem w to klikac, gdy chce xzjechac na dol srony, aby luknac jakie sa nowe posty.
    Śmierć mogła mnie zabrać do siebie nie raz, lecz to nie było to miejsce i to nie był ten czas.

Domyślnie

Ogi dorzuć węgla do kompa - może zacznie ci trybic - u mnie wszystko gites jest i nie chce znów babrać się z tą stronką.

A co do logowania to jak masz stronkę forum w ulubionych to dopisz do adresu www
    Zeby wyglądał tak : http://www.m4f.pl/forum a nie http://m4f.pl/forum
    wtedy problem z logowaniem zniknie
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

Martin, no to ja prosze Cie bardzo abys poprawil kod zrodlowy strony do przekierowania na forum, bo to ze strony glownej przekierowuje na forum bez "www".
    Śmierć mogła mnie zabrać do siebie nie raz, lecz to nie było to miejsce i to nie był ten czas.

Domyślnie

ok poprawione

Domyślnie

Ja nadal się upieram przy flashu. Tak to wygląda w szablonie.
    http://www.klan.m4f.pl/123/index.html

Domyślnie

ogi twoje strony maja wirusy

Domyślnie

Ja tylko wrzucilem szablon i u mine tz wirus jest ale po zignorowaniu widac strone

Domyślnie

To po co dajesz strone z wirusem ? I Ty sie dziwisz ze komp ci muli .. omg. Zbanowac go !!!

Domyślnie

ogi to odstrasza ludzi
    stronke klanową tymczasowo usunąłem - będzie klan to jakąś pro skórę sie zorganizuje
    Mówisz że flasz ten oryginalny z szablonu
    teraz takie pytanie - skoro kilka przycisków animowanych ładuje si sie pół godziny to ile będzie ładował sie flasz
    po drugie strona zoptymalizowana jest dla robotów indexujących i nie chce mi sie znów przerabiać wszystkiego bo mi życia na te wszystkie przeróbki nie starczy i tak juz mase czasu poświęcam żeby to wszystko ogarniać