| Zobacz wyniki ankiety: Ktory pomysl podoba Ci sie najbardzie ? - Głosujących
- 7. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
VIP
Tak, znowu mam glupie pomysly ! :P
IP SERWERA 195.42.112.94:27015 
Pierwsza sprawa : Co myslicie o utworzeniu nowego dzialu na forum a mianowicie dzialu w stylu "Bledy / Propozycje / Zazalenia" Gdzie kazdy moglby skladac stosowna propozycje, blad lub zazalenie co do forum i serwera, a nie innych graczy, adminow, vipow ...
Druga sprawa : Jestem za wprowadzeniem cotygodniowej ankiety na stronie glownej www.m4f.pl, tzn. Martin tworzy na forum dzial ankiety i tam jest kazda ankieta podawana i mozna ja komentowac, ale trzeba rowniez zaglosowac na stronie glownej i co najlepsze, temat przyklejony "Propozycje ankiet", gdzie kazdy moglby zglosic swoja propozycje (1 w tygodniu ) a pozniej Martin wybiera jedna z posrod napisanych i wywala ja na strone glowna, nastepnie tworzy odpowiedni temat w dziale ankiety i sobie ja komentujemy itd, itp, etc .. (wiem ze dzial jest utworzony, ale tak mi sie napisalo. Pewnie wiekszosc nie wie o istnieniu takiego dzialu)
Trzecia sprawa : Najwazniejsza moim zdaniem, a mianowicie zrobienie czegos lub jakiegos takiegos szmigla migla w stylu : gdzie bylyby pisane [?] nowosci, zmiany, wycofania zmian, testy, beta testy, itp. wprowadzone na forum i serwerze, bo wiekszosc ludzie nie zdaje sobie sprawy ile to wszystko czasu i roboty kosztuje ( a gdzie tam, sciagnal plugin wrzucil i gra muzyka, co on pier***i, przeciez co to jest wprowadzic cos tam lub cos tam), nie moi drodzy, Martin zapewne duzo czasu spedza, zeby to wszystko "trzymac w kupie" (w kupie sila ) ..
To byloby na tyle ..
PS. Czwarta sprawa (co mysleliscie ze juz koniec ?) : Wprowadzic system tzw. dobrowolnych dotacji, to nic nie kosztuje, a moze odciazyc bardzo napiety budzet przeznaczany na funkcjonowanie strony i serwera, przypuscmy ze za kwote np. 10zl, moznaby miec status VIP'a (ang. A Very Important Person - bardzo ważna osoba) na miesiac na stronie i serwerze, na stronie ? A po co mi to, a np. zeby sobie czasem luknac do tajemnego dzialu dla "wyzszych sfer" (czyt. adminow :P), dotacje nie sa nigdy przymusowe bo jak nazwa wskazuje sa dobrowolne i nie trzeba ich wplacac ..
Dobra koncze bo juz mi sie klawisze scieraja, a kasy na klawe brak 
Pozdrawiam i czekam na opinie inncyh przybyszow z krainy dreszczowcow.
Ostatnio edytowane przez aviuRa ; 08-06-2009 o 10:43 Śmierć mogła mnie zabrać do siebie nie raz, lecz to nie było to miejsce i to nie był ten czas. -
Moderator
4. można też napisac na stronie na jaki adres wysyłac smsa i jak ktoś będzie miły to wyśle
Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi  Napisał niepaucz Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz. Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności  -
smsy to dno prowizja jeszcze dal tej firmy smesiarskiej
-
VIP
To juz lepiej niech Martin poda nr konta niz tez sms'y, bo prowizja to ponad 50% dla formy udostepniajacej numer na takowy sms, wiec zysk z etgo marny, lepiej juz te 10 zl wplacic przelewem.
Śmierć mogła mnie zabrać do siebie nie raz, lecz to nie było to miejsce i to nie był ten czas. -
Administrator
sa i tego minusy - bo ja nie mam konta w polskim banku
Mam paypala ale w polsce to mało popularne
Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.
Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:  -
-
VIP
Nie-e, lepiej niech Martin zalozy darmowe konto i juz. Konto mozna przeciez zalozyc przez internet WBK ma konta bez oplat i prowizji do 30roku zycia, a z tego co wiem to PKO tez takowo posiada.
Śmierć mogła mnie zabrać do siebie nie raz, lecz to nie było to miejsce i to nie był ten czas. -
Administrator
Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.
Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:  Podobne wątki -
By Martin in forum Off Topic
Odpowiedzi: 9
Ostatni post / autor: 16-11-2009, 18:29 -
By Kylo in forum Katalog klanów
Odpowiedzi: 11
Ostatni post / autor: 31-08-2009, 11:50
Uprawnienia