Elo, dostalem bana od takiego Kylo bo jest cienki i caly czas go ubijalem. Dostalem za to perma ze niby wh a nawet nie robil mi screenow, ktore mam umiescic na forum. Byl juz temat w mojej sprawie o rzekomym "wh".
Koleżko wiem co wiedziałem screeny sam robiłem więc na pewno są, więc albo je wrzucisz albo się żegnamy na zawsze!!!
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !
Nie zrobileś, kilka tematow nizej jest to samo. Przyznaj sie cienki jesteś staleś caly czas w tej samej miejscowie to jak inaczej bym mogl cie nie zabijac? Ta dobra znajde sobie inny serv szkoda tylko ze to Typka z Sanoka serv bo ja tez jestem z tego miasta
może i jestem cienki ale co to ma do tego że ty miałeś wh?? Wyjdź i nie wracaj....
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !