Zamknięty Temat
Strona 1 z 5 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Domyślnie Admin Chudson out!

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

No wiec zaczne od poczatku. Ip m4f dostalem od kumpla, dosc dawno temu. Wszystko bylo zajebiste, sciagalem kumpli i kazdemu sie podobalo. Do czasu kiedy gracz o pokemoniastym nicku: Bozydar dostal adma. Wiele osob bylo zauroczonych jego "lizaniem dupy" (nawet nie zaprzeczaj). Z natury nie lubie takich ludzi, wiec wiedzialem, ze nie bedzie z tego nic dobrego. Staralem sie temu jakos przeciwstawiac, ale "sila zlego na jednego". Ale dzisiaj miara sie przebrala o czym napisze ponizej. No to przejdzmy do wykroczen admina Chudson'a:
    -grozenie kickiem gdy ktos chcial zabrac bron lezaca na ziemi (bo oczywiscie ona powinna nalezec do Bozydara)
    -wyklinanie, wysmiewanie przez micro ( tu nie ma nawet o czym pisac)
    -faworyzowanie kumpli (wiekszosc lizodupow co stali sie jego wielkimi kumplami od czasu gdy dostal adma nie maja co sie martwic o bana od niego, wiec robia co chca na servie gdy nie ma adminow o "prawdziwej" wladzy (Martin, Kylo))
    -no to teraz powazniejsze rzeczy. Ostatnimi czasy Bozydar mysli ze jest panem servera. Kazdemu wygraza i wogole. Ale dzis miara sie przebrala! Bedac na servie bylem swiadkiem jak Chudson wyzywal sie z adminem Jaskiem. Jasiek jak na jego wiek przystalo spokojny, lecz Bozy musial pokazac jego inteligencje. Nie obylo sie od tekstow typu "japa itp. z jego strony. Moze troche szacunku dla admina grajacego duzo dluzej na servie? Moze kurwa niedlugo dojdzie ze Martinowi adma zabierzesz Borzydarze?

Prosze o wypowiadanie sie osob grajacych na servie dosc dlugo i czesto.
    Nie macie oceniac tutaj mnie tylko adminowanie Bozydara.
    Bozydar taki pewniak byles ze nie napisze tego tematu? Ups.. wpadka.. Wszystko jest w logach servera Misiaczku (tak do kazdego mowi pedal :<)
    Zakaz wypowiadania sie maja : Adi i Rivers.
    Piszcie co sadzicie!

Ps. Z calego posta wynika ze ofc ubiegam sie o zabranie Bozydarowi admina.

Domyślnie

Ja jestem za odebraniem Panu Bozydarowi adma... nie mwoie ze ja jestem idealny ale ludzie grajacy ostatnio moga potwierdzic ze jestem juz spokojniejszy a Bozydar sie powaznie wozi po serwie i kozaka zgrywa ! Jego kumple wchodza i ich nic nie obchodzi chca inna mape to maja, przeklinaja to nawet im uwagi nie zwroci, a niech tylko ktos inny sprobuje przeklnac albo cos w tym stylu to juz ma pozamiatane...

CHUDSON OFF!!!!
    We're all the same players in the game...

www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
    www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja

Domyślnie

Ja też zgadzam się z w/w faktami. Admini myślicie, że Bożydar jest dobrym adminem ale ciekawe czy wiecie co się dzieje jak was nie ma ? Moim zdaniem On nie powinien mieć admina skoro nie potrafi się zachować i nie daje przykładu.

CHUDSON OFF!!!!

Domyślnie

Najlepsze było jak ostatnio na serwer weszła Zuzia i po paru chwilach gdy ludzie zobaczyli że jest taka osoba na serwerze zaczęły się głupie komentarze w stylu "Ty kur**" "Dajesz du**" itp. Najlepsze były teksty Riversa, który dostał bana na 5 minut, a jak się później tłumaczył, że nie wiedział, że to, że tamto. I jaki z tego morał ? Że spokój na serwerze jest tylko jak są admini i wnoszę z tego miejsca o usunięcie komendy /admin, i wtedy będzie grało, bo może kolega z którym rozmawiasz i sobie żartujecie zaraz da Ci bana ?

A co do pierwszej sprawy to denerwuje mnie "przezywanie" graczy przez Bozydara, nie powie po nicku, czy imieniu tylko jakies glupie slownictwo zawsze wymysli i to co napisali to prawda, czesto gesto gram steam off i widze co sie dzieje na serwerze ;]. KIedys Pan Bozydar za swoje zachowanie zostal upomniany przeze mnie ze utraci admina to odparl z wielka obraza majestatu i krzykiem " Juz przerabialem ten temat .... "

Chyba cos jest na rzeczy jak ludzie na niego tak nazekaja. Pozdro.
    Śmierć mogła mnie zabrać do siebie nie raz, lecz to nie było to miejsce i to nie był ten czas.

Domyślnie

Panowie spokojnie sprawa jest w toku.
    Marchewa jak piszesz skargę to potwierdź ją faktami np.:
    Jaka mapa, jaki czas i co się działo - tak się składa że mam dostęp do logów serwera i dem które nagrywają się 24/7 (zresztą dostęp do dem mają wszyscy), i nie chciał bym się tu kierować wyłącznie skargami jednej czy dwóch osób tylko sprawdzić naocznie co się dzieje jak mnie niema.

Prosił bym o wypowiedzi innych admów w tej sprawie - niekoniecznie tu - może być na steamie.

O wypowiedzi proszę dlatego że powyższe posty wyglądają jak zamierzona akcja - tzn. pierwszy napisany o 23.30 drugi już cztery min później a kolejny za godzinę , w dodatku vaselan i marchewa zarejestrowani w ten sam dzień tzn. wczoraj i są to ich pierwsze posty - ale to nieważne - jeśli gracze się skarżą to wezmę sprawę pod głębokie zastanowienie.

W związku z tym ze Bożydar był już przeze mnie upominany za takie postępowanie, na razie pogra sobie bez pełnych praw administracyjnych do wyjaśnienia sprawy (usunięcie flag kopania i banowania - flagi c , d ), jedyną karą jaką może teraz wymierzać jest slap i slay

Domyślnie

Pod spodem będę wklejał anonimowe wypowiedzi innych osób:

...jak ja z nim gram na serwie to jest spokojny i nie wariujuję(jednak znam go na tyle dobrze że mogę stwierdzić że Bożydar jest takim cwaniaczkiem jednak) ale już nie raz spotkałem się z sytuacją że straszy banem/kickiem za byle gówno ale nigdy nie zbanował albo kikował za to że ktoś mu np broń zabrał....
    ....a co do tych kolegów riversa to już za dobrze się czuje na serwie w ogóle nie przestrzega zasad...

...ja nie będę się wtrącał.....ale boży rzeczywiście ma takie głupie odzywki...
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

Martin z dem bedzie ciezko cos zobaczyc, bo jesli ktos pisal "zyjac" nie widac tego na demku. Mam nadzieje ze masz mozliwosc sprawdzenia co pisano w tych godzinach (22.30-24). Juz nie wiem o ktorej dokladnie, ale Westwood lecial (ofc cala akcja dziala sie wczoraj dlatego ja napisalem temat a Jasiek blyskawicznie sie wypowiedzial).

#edit
    Co do tej zmowy... Kazda z tych osob z 1 postem ( w tym ja) ma ponad 100++h gry na serverze. Jesli bedzie potrzeba podamy steam_id.
    Ogi chodzi o to ze nie zadna zmowa... Kazdy z nas gra dlugo na serverze wiec wiemy co sie dzieje. W logach musi wszystko byc bo wyzywal go piszac.
    Ostatnio edytowane przez marchewa ; 10-04-2009 o 11:30

Domyślnie

O wreszcie ktos kompetentny zalozyl temat o wuzuceniu tego "scierwa'' (ktorego nie nawidze z calego serca ;p ale to tak pobocznie)mysle ze on nie wypelnia dobrze zadan admina sadzi ze jak napisze "kultura" to juz jest nie wiadomo jakim super adminem ktory zakazuje przeklinania. Dziwie sie ze on wogule dostal admina. Jestem za zabraniem mu admina (a i jako bonusik niech dostanie perma) i TARNOBRZEG TO GOWNO tyle bozy obym nie musial patrzyc na twojego avatara nigdy wiecej capie) pozdrawiam CHUDSON OFF AND PERM 4EVER !!

Domyślnie

Panowie Proszę! skupmy się bardziej na temacie głównym raczej niż na lokalnym patriotyzmie
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

Cytat Napisał marchewa Zobacz post
    Co do tej zmowy... Kazda z tych osob z 1 postem ( w tym ja) ma ponad 100++h gry na serverze. Jesli bedzie potrzeba podamy steam_id.
    Jeśli chcesz z nim na ilość przegranych godzin rywalizować to wiec że Bożydar ma najwięcej godzin: http://m4f.pl/statystyki/index.php?q...ime&order=desc
    Jak dla mnie to też na umówiony atak wygląda. To że mówiliście np po śmierci i tego nie ma na demie to nie problem bo są logi serwera, to co mogło się nie zachować to tylko rozmowy przez mikro.