BARDZO NISKI PING + 1000FPSSPRAWDŹ SAM !!!IP SERWERA 195.42.112.94:27015
Tutek dla natrętnych "podsadź mnie na skałkę". [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=yhIGnvWW244[/YOUTUBE]
Ostatnio edytowane przez Duszek ; 30-01-2010 o 15:08
no nieźle ale i tak nie umiem skoczyć laaaaata praktyki
Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi Napisał niepaucz Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz. Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności
2 minuty filmiku na jeden głupi skok na skałke i tak tego nie umiem ...
Ostatnio edytowane przez pE`1 ; 26-05-2009 o 21:20
nie smutajcie sie ja tez nie umiem xD
Long jump skaczesz i robisz to samo jak przy BH tylko lecac i jakies 30x szybciej No i pod koniec kucasz :] W sumie sam go nie umiem bo nigdy mi się nie chciało tego ćwiczyć, na nuke zazwyczaj pochylnią albo kurnikiem chodzę więc dla mnie mało przydatne
Ostatnio edytowane przez Wick3D ; 17-11-2009 o 20:58
"Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski.
Postanowiłem zobaczyć, wejść na swojego serva poskakać z pół godziny i wychodzi prawie za każdym razem :P.
siedzialem z 40 min :P cos slabo mi wychodzi z 7 razy moze mi sie udalo jedna strefa wskoczyc
Napisał CzuCzu siedzialem z 40 min :P cos slabo mi wychodzi z 7 razy moze mi sie udalo jedna strefa wskoczyc Ćwicz, ćwicz, to może kiedyś też zostaniesz ninja
ha ! a CzuCzek juz sie naumil
kiedys to ogarnialem, zanim mialem przerwe w grze wskakiwalem za kazdym podejsciem, teraz udaje mi sie raz na sto...
Zasady na forum