+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
    Admin Serwera CS J@r[] is on a distinguished road Avatar J@r[]

Domyślnie mIRC - wyszukiwanie mixów krok po kroku.

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

W tym poradniku przedstawię, jak szybko i skutecznie wyszukać mixa, cw, bądź drużynę do ESL. A co najlepsze nie musimy posiadać serwera.

1. Ściągamy program mIRC z tej strony <<KLIK>>
    UWAGA : Niestety, program jest na okres próbny 30 dni.

2. Pobrany plik instalujemy na naszym dysku i odpalamy mIRC'a
    3. Na początku wyświetli nam się informacja o tym, że jest to program na okres próbny. Olewamy to i klikamy Continue.
    4. W polu Nickname wpisujemy swój nick, a potem klikamy servers jak na obrazku.

5. W zakładce servers szukamy Quakenet klikamy 2razy a potem wybieramy Random server.
    Następnie wystarczy kliknąć przycisk Connect jak na obrazkach.

6. Po zalogowaniu się do Quakenet wyświetli się okienko w którym wybieramy channel. Naszym channelem będzie " cw.pl" wpisujemy w ramkę i klikamy join.

7. Zalogowaliśmy się do channelu i zaraz po tym widać, że inni użytkownicy szukają jakiegoś mixa. Język jest dość prosty.
    5/5 - oznacza 5 vs 5
    ON - gracz posiada serwer
    OFF - gracz go nie posiada
    AWP - gramy mapy awp
    ESL - LIGA
    itd, itd myślę że szybko sie połapiecie

8. Jeśli znaleźliśmy odpowiednie " ogłoszenie " klikamy dwukrotnie na nick gracza. A w okienku rozmowy z konkretnym użytkownikiem możemy napisać zwykłe " Siemka, gramy? " I dalej już się dogadujecie.
    Jeśli z kolei posiadacie server zamieszczacie ogłoszenie w wyznaczonej rubryce na dole ekranu.

I to na tyle. Jestem otwarty na wszelkiego rodzaju sugestie i opinie

Admin Serwera CS SedaN* is on a distinguished road Avatar SedaN*

Domyślnie

Rzadko jest tak, że ktoś Ci napisze 'siema gramy', tylko zazwyczaj ktoś pisze 'link' (jezeli chodzi o esl) albo 'ip, pw' (jeżeli chodzi o mixa'. Poradnik może się niektórym osobom przydać, chociaż nie są to jakieś rzeczy skomplikowane.

Domyślnie

Dodam jeszcze iż istnieją kanały international:
    1on1
    2on2
    3on2
    4on4
    5on5. Wchodzisz 5on5 quakenet i jest git, grasz z ludzmi zza granicy.

Domyślnie

troche wtedy raczej dziwnie z porozumieniem ja jedynie gralem polski team przeciw zagranicznym(ale koxy w chuj, raz typek załatwil mieszany team H2K Gaming i aAa...to opór w chuj był) ;D

Domyślnie

Dobrze sie porozumiewa, gorzej z serwerem gry. Grałem z każdym już, z francuzami, hiszpanami, wlochami, izarelczykami, szwedami, niemcami i rosjanami. Opór był największy ze szwedami, wiara ostro kropi, podobnie niemcy. Z ruskami zawsze polew był jak grałem ;p

Domyślnie

ale co komunikacją? miejscówy na mapie znasz po angielsku wszystkie? jak tak to ożesz wypisać ja grałem jedynie przeciw szwedom, rosjaninom,ukrainom, francuzom i mialem grac z female mousesports ;D swego czasu grałem z seeeettttem jak ktoś pojarzy...

Domyślnie

Grałem z mrozem-typ ogarniety, znam go prywatnie, miał w znajomych kolesia który wziął joolza ze starego pgsu na mixa, opor byl lekki. Miejscówki? nie sa trudne, podejrzewam ze trzeba zamienic po prostu z pol na ang więc problemu by nie było. Ale na 2on2+ szuka się chyba oponenta, a nie teammate;p.

Uprawnienia