| -
Admin Serwera CS
-
Admin Serwera CS
Rzadko jest tak, że ktoś Ci napisze 'siema gramy', tylko zazwyczaj ktoś pisze 'link' (jezeli chodzi o esl) albo 'ip, pw' (jeżeli chodzi o mixa'. Poradnik może się niektórym osobom przydać, chociaż nie są to jakieś rzeczy skomplikowane.
-
Gangster
Dodam jeszcze iż istnieją kanały international:
1on1
2on2
3on2
4on4
5on5. Wchodzisz 5on5 quakenet i jest git, grasz z ludzmi zza granicy.
-
Cwaniaczek
troche wtedy raczej dziwnie z porozumieniem ja jedynie gralem polski team przeciw zagranicznym(ale koxy w chuj, raz typek załatwil mieszany team H2K Gaming i aAa...to opór w chuj był) ;D
-
Gangster
Dobrze sie porozumiewa, gorzej z serwerem gry. Grałem z każdym już, z francuzami, hiszpanami, wlochami, izarelczykami, szwedami, niemcami i rosjanami. Opór był największy ze szwedami, wiara ostro kropi, podobnie niemcy. Z ruskami zawsze polew był jak grałem ;p
-
Cwaniaczek
ale co komunikacją? miejscówy na mapie znasz po angielsku wszystkie? jak tak to ożesz wypisać ja grałem jedynie przeciw szwedom, rosjaninom,ukrainom, francuzom i mialem grac z female mousesports ;D swego czasu grałem z seeeettttem jak ktoś pojarzy...
-
Gangster
Grałem z mrozem-typ ogarniety, znam go prywatnie, miał w znajomych kolesia który wziął joolza ze starego pgsu na mixa, opor byl lekki. Miejscówki? nie sa trudne, podejrzewam ze trzeba zamienic po prostu z pol na ang więc problemu by nie było. Ale na 2on2+ szuka się chyba oponenta, a nie teammate;p.
Uprawnienia