+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Strefy raszu na de_hell

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Mapka wgrana na serwer, nawet całkiem grywalna ale trzeba ustalić granice raszu
    Poniżej overview mapki, czekam na propozycje gdzie ustawić strefy dla antyrush'a

de_hell

mapka w większym rozmiarze tutaj: http://img831.imageshack.us/img831/953/dehell.png
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

Mi się widzi ten antyrasz w ten sposób

Uploaded with ImageShack.us

Domyślnie

Według mnie, te co podał egzegutor są w 100% poprawne )

Domyślnie

No w sumie tak chyba bedzie dobrze, w sumie nie znam tej mapki jeszcze zbytnio i ciezko mi sobie wyobrazic jak to tam jest wszystko po ukladane :P
    We're all the same players in the game...

www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
    www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja

Domyślnie

moja propozycja jest taka:

Skoro ct ma pilnowac bsow, to neich sie nei zapedzaja za daleko ) To im wystarczy

@edit
    jeszcze ejst kreska na dole pza schdoami przed tunelem tak jak ma egzekutor - sorki zapomnialem dorobic.

Domyślnie

może zaraz coś zdzialam, w sumie to zrobilbym granice jak na inferno. W końcu mapa wzorowana na niej ;p

Domyślnie

Myśle, że nie ma co więcej kombinować i tak jak ct wychodzi z respa, idzie na A to na drugim środku już terro jest ;] także nie ma za wiele opcji raszowania. Móglbym się dowiedziec w jakich momentach antyrasz się wylącza Martin? Bo raz na mapie wylącza się po 30 sekundach raz po 50 raz po 40 albo jak zostanie 1 osoba w team

Domyślnie

ok panowie strefy dodane dzięki za wasze sugestie

Domyślnie

wybaczcie za link, reklamę, ale znalazłem małą pomoc

Domyślnie

heh BANA mu painta masz chyba ;p mogleś cenzure walnąć Co do granicy to dobre są ;p ale Martin i tak już zrobil ale nie wiem jeszcze jakie ;]

Uprawnienia