+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Więcej map :D

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Ja mam taki pomysł Martin dodaj więcej map bo granie w kółko dust2, inferno, nuke, train jest bardzo nudne a admini nie robią votów na inne mapy i usunąć mapcycle tylko dać vote na koniec każdej mapy i żeby było kilka fajnych map i żeby się nie powtarzały często. Proponuje wrzucić jeszcze kilka map podstawowych i kilka map dla rozrywki które są popularne na innych serwerach, ja proponuje mapę de_dinaunion

Domyślnie

To tak. Niedawno (pod twoją nieobecność ) rozważaliśmy dodanie nowych map, nie przeszło to gdyż mapa została zmieniona na niestandardową to ludzie uciekali z serwer... Co do zainstalowania mapchooser'a to jestem ZA. Pozostała też kwestia zrobienia granic rashu do tych map niestandardowych...

Domyślnie

mapchooser był już kiedyś ii.. graliśmy tylko dusta
    jak chcecie moge wzbogacić mapcykla o de_hell i może de_tuscan
    Poza tym tylu ludzi ma adma i zawsze jest jakiś na serwie więc można wyskiwać z votem pod koniec mapy
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

a cpl_mill ?

Domyślnie

Ja chce tuscana i hell !!!!!! ew. możesz wgrac cos takiego jak nominacje+ mapchooser, ze gracze wpisuja mapy np. 5 pierwszych wpisanaych map idzie na vote pod koniec ale nie mozna wpisac map co byly wgrane do 2 mpa wstecz. kpw?

Domyślnie

No właśnie o takie coś mi chodziło Yoker. Map standardowych powinno być więcej a nie tylko 4 z których na 3 ludzie grają a na trainie zawsze pustki bo jest to najmniej lubiana mapa z zestawu podstawowego no i na pewno trzeba poprawić ten antyrasz bo jest strasznie dziwny.
    Ostatnio edytowane przez EgZeKuToR ; 28-08-2010 o 12:08

Domyślnie

no i na pewno trzeba poprawić ten raz bo jest strasznie dziwny.
    tej części wypowiedzi nie rozumiem a co do traina to ja lubie na nim grac ;p

Domyślnie

TO jaki tego finał?

Admin Serwera CS TurniP is on a distinguished road Avatar TurniP

Domyślnie

To fakt kilka map jest potrzebnych na serwerze i to jest dobry pomysł żeby wrzucić de_hell i tuscan, ale ja jeszcze proponuje żeby była mapa cpl_mill
    "Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze"
    "Na Polskich łączach można jedynie pasjansa układać przez internet "

Admin Serwera CS SedaN* is on a distinguished road Avatar SedaN*

Domyślnie

Też myślę, że dorzucenie mapy de_hell, tuscana, cpl_mill będzie dobrym pomysłem. Zresztą z tego co pamiętam mapa de_cpl_mill zawsze cieszyła się duża sympatią.

Uprawnienia