Moją 1 propozycją jest zagranie sparingu Admini i Vip'y serveru / strony M4F vs Gracze servera ;D
powiedzmy 10on10 [kurcze servera niema]
A 2 propozycja jest zagranie Wybrani gracze servera M4F vs inne servery bądz sieć serverów !
też bym zagrał taki mecz tyle ze mój cs odmawia współpracy, i nie poddaje się żadnym środkom perswazji, prawdopodobnie nie długo zacznę go torturować wizja wymiany go na non steama;P w końcu się złamie, co do grania na inne serwerownie do póki admini nie zorganizują się nie ma sensu zaliczać kolejnego blamażu (podobnego do tego polskich drużyn w pucharach europejskich). Pomysł z meczem Admini vs. Gracze może się udać trzeba tylko wybrać przedstawiciela graczy serwera który dobierze sobie skład z pozostałych grających ma serwie to tyle na dzisiaj, do usłyszenia drodzy słuchacze Radia Maryja
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !
Pomysl REWELACJA mysle ze taki meczyk przyciagnie sporo graczy i nie bedzie problemu z sciagnieciem chetnych osob. A czy odrazu trzeba wybierac tzw. kapitana ktory sam wybral by graczy , mysle ze lepszym pomyslem bylo by zrobienie tematu na forum gdzie mozna bylo by sie zapisac do owego sparingu. Sposrod zapisanych admini wybrali by najbardziej kompetentnych, ulozonych i oporowych graczy. Po czym nie zostalo by nic po za rozegraniem fantastycznego meczu. ;] Moze aby dodac troszke humoru druzyny wybraly by swoje nazwy?
najśmieszniej się takie mecze gra 10 vs 10, trzeba by było założyć odpowiedni dział an forum aby gracze się zgłaszali, wybierałbyś tylko z tych którzy zapisali się i którzy faktycznie graja na serwerze
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !