A moze jakis konkursik przyciagnal by nowych uzytkownikow? Nie mowie tylko o typowym turnieju Cs ale moze rowniez np. jakis konkurs na najelpszego grafika uzytkownikow m4f?
Konkurcik spoko , ale z nagrodami ciężej, bo znaleźć sponsora w tych czasach graniczy z cudem.
Z kolei konkurs bez nagród to troszkę ciężko zaś znaleźć zainteresowane osoby.
Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.
Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:
Martin oczywiscie masz racje co do nagrod.... Jednak moze warto sprobowac zorganizowac konkursik bez znakomitych nagrod. Mysle ze turniej z symbolicznymi podarunkami tez dalo by sie odpalic ii ogarnac ;] A co do szczegolow Mysle ze jezeli Admini zrobily by burze mozgow to na pewno by cos wykrzesali porzadnego. ;] Co do moich pomyslo {nie bede wymienial takich banalow jak np. awp 1on1 bo to nie ma sensu} to wymyslilem sobie aby konkurs odbyl sie w formie quizu o Counter strike? Jezeli ten pomysl uwazacie za mega wielki debilizm mozecie mnie ambitnie zwyzywac... ;d
a moim zdaniem nagrodą może być myszka, słuchawki lub inny bajer, który kosztuje niedrogo.Ja ostatnio patrzyłem na ceny i tak słuchawki fatality kosztuja 34 funty myszki roccat są w podobnych cenach.Drogie są tylko bajery razery ;] okoloo 70 funtów. Zastanowcie się co mogło by byc nagrodą a sponsor się znajdzie.... prawda Martin