+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Temat: Turniej

Domyślnie Turniej

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

A moze jakis konkursik przyciagnal by nowych uzytkownikow? Nie mowie tylko o typowym turnieju Cs ale moze rowniez np. jakis konkurs na najelpszego grafika uzytkownikow m4f?

Domyślnie

konkursy są robione co jakiś czas podaj jakieś szczeguly co do konkursu a napewno cos ogarniemy
    Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi
    Cytat Napisał niepaucz
    Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz.

Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności

Domyślnie

Konkurcik spoko , ale z nagrodami ciężej, bo znaleźć sponsora w tych czasach graniczy z cudem.
    Z kolei konkurs bez nagród to troszkę ciężko zaś znaleźć zainteresowane osoby.
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Admin Serwera CS SedaN* is on a distinguished road Avatar SedaN*

Domyślnie

Na konkursy/turnieje zawsze jest dużo chętnych, tylko nie ma sponsora, aby zafundował nagrody : D

Domyślnie

Martin oczywiscie masz racje co do nagrod.... Jednak moze warto sprobowac zorganizowac konkursik bez znakomitych nagrod. Mysle ze turniej z symbolicznymi podarunkami tez dalo by sie odpalic ii ogarnac ;] A co do szczegolow Mysle ze jezeli Admini zrobily by burze mozgow to na pewno by cos wykrzesali porzadnego. ;] Co do moich pomyslo {nie bede wymienial takich banalow jak np. awp 1on1 bo to nie ma sensu} to wymyslilem sobie aby konkurs odbyl sie w formie quizu o Counter strike? Jezeli ten pomysl uwazacie za mega wielki debilizm mozecie mnie ambitnie zwyzywac... ;d
    NON STOP NA OKRAGLO !!!

Domyślnie

a może taki główną nagrodą będzie admin ? myśle że to mogłoby być dobre :P
    B0zy: W przyrodzie wszystko się równoważy , najpierw jak krece jointa - później joint kreci mnie :*

Domyślnie

nie bo moze sie jakis ciec trafic ktory wygra moze taki maly konkurik na logo spraty dla adminow serwa??
    Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi
    Cytat Napisał niepaucz
    Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz.

Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności

Domyślnie

a moim zdaniem nagrodą może być myszka, słuchawki lub inny bajer, który kosztuje niedrogo.Ja ostatnio patrzyłem na ceny i tak słuchawki fatality kosztuja 34 funty myszki roccat są w podobnych cenach.Drogie są tylko bajery razery ;] okoloo 70 funtów. Zastanowcie się co mogło by byc nagrodą a sponsor się znajdzie.... prawda Martin

Domyślnie

Na sluchawki i myszki skusilo by sie wiele osob
    NON STOP NA OKRAGLO !!!

Domyślnie

Jak już sprzęt na nagrody to proponuje IE 1.1 + coś steelseries z podkładek (najlepszy współczynnik cena/jakość) myślę, że to zachęci do konkursu

"Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski.