+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie moze roundsound

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

witam dlamnie gralo by sie lepiej jak byscie zrobili roundsound i do tego fast download; i by bylo wystarczajaco;d pzdr

Domyślnie

Według mnie zapewne Martin rozważał to nie raz, bo przecież nie jest dla niego problemem coś takiego utworzyć, lecz po prostu jemu oraz jego ekipie coś takiego nie odpowiada, więc podejrzewam, że nic z tego

Domyślnie

a fastdownload z tego co wiem to jest na servie
    Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi
    Cytat Napisał niepaucz
    Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz.

Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności

Domyślnie

fast download jest, a te roundsoundy to strata czasu moim zdaniem... na serwie ffa albo cos w tym stylu moze takie cos byc
    We're all the same players in the game...

www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
    www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja

Domyślnie

Nie potrzebne są round soundy... u nas musi być szybkie ładowanie i jeszcze szybsza gra bez zbędnych badziewi : D

aaa roundsoundy niektore się sciągają ze 15 min i po co czekać -_-

Domyślnie

te twoje pomysły już były poruszane ale przynajmniej się starasz na przyszłość jednak ogarnij czy już ktoś cię nie uprzedził z pomysłem. temat do zamkniecia wydaje mi się
    Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi
    Cytat Napisał niepaucz
    Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz.

Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności

Domyślnie

moze ktos jeszcze bedzie "za" :P
    ja osobiscie jestem na nie
    -odstrasza to ludzi (bo po co maja czekac az im sie sciagnie skoro sa inne servy??)
    -przeszkadza w grze (wtedy nie mozna ustalic taktyki przez mikro jak nutka leci,niektore kawalki sa dosc dlugie i nie bedziesz nawet slyszal z ktorej strony koles idzie )

Domyślnie

Każdy inny serwer/portal ma tzw. roundsoundy. Martin 4 Friends jest specyficznym ( sam w sobie ), który wyróznia się i chce być inny, a nie być bratem do takiego serwera z puchatka czy z wiaderka. Martin 4 Friends ma swoje cechy i m.in brak muzyczki jest jedną z tych cech, według mnie, bardzo dobrą.

Domyślnie

Dude dobrze gada taka muzyczka się kojarzy z ffa a tego byśmy raczej nie chcieli prawda?? ;>
    Pamiętaj Rasta Uczy Rasta Pokazuje By Iść Drogą Serca Tak Jak Serce Czuje!!!!

Jah!
    Jah!
    Rastafaraj!

http://www.haszkod.pl/polecam,53150.html