+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 23 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 226
Like Tree2Likes

Temat: Skargi i zażalenia...

Domyślnie Skargi i zażalenia...

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Nie pasuje Ci zachowanie admina bądź adminów?? To jest miejsce w którym możesz to zgłosić.

Domyślnie

Składam skargę na admina Magic.

Powód banu:

Kicked by Console: Masz bana! Powod: po co kozaczysz??
    Kicked :Masz bana! Powod: po co kozaczysz

A za co ? Za to że powiedziałem typowi żeby nie biegł na frago bo go zabiją a ja go skoveruje ; ] Słyszałem że admina można mieć od 16... atyp ma z 12... pozdr0...

Domyślnie

Rufus już wyjaśniam ta sytuacje, a żaden admin nie ma mniej niż 16 lat!!! Tu jest tylko problem z niedorozwiniętym bratem admina który wykorzystuje admina Magika!!

Domyślnie

No to proszę cośz nim zrobić ; ] Bo tym zmienia mapy na jakie chce i banuje za bzdety ; ]

Domyślnie

Ta Sprawe Postaram Sie Załatwic W Trubie Natychmiastowym!!
    Pamiętaj Rasta Uczy Rasta Pokazuje By Iść Drogą Serca Tak Jak Serce Czuje!!!!

Jah!
    Jah!
    Rastafaraj!

http://www.haszkod.pl/polecam,53150.html

Domyślnie

robicie sobie jaja tyle powiem bany leca za byle co. zetniesz 4 kolesi z awp na rudne już pan MaGIk mówi masz czity i ban, panowie ogarnijcie go trochę. aha wogule to magik serio jest magiczny robi vota na mapę i tak daje taka jaką sam chce

Domyślnie

Dzięki za info zajmiemy się tym!!!

Domyślnie :)

No to tak... Denerwuje mnie to , że radzik wykorzystuje adma magika ... i daje bany komu popadnie!! kto mu nie powie " podkladaj pake lamo " lub coś w tym stylu odrazu banuje ...

Domyślnie

Ta skarga sie powtarza już któryś raz, wiec albo Magik zrobi coś z bratem albo odbierzemy mu admina, na jego miejsce jest wielu chętnych.
    Panie Boże pomóż mi pamiętać:
    Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !

Domyślnie

No to lecimy . Pisze w sprawie szanownego ekhm Pana Metalka. Dzien jak dzien , gram sobie w cs'ka jakis cep podchodzi do mnie i banieczka . Nic w tym by nie bylo dziwnego gdyby owa osoba byla z drugiej drużyny a byla z mojej Mamy wiec tu do czynienia z ewidentnym team kill . Myslalem ze moze typ mial chwilowy odpal i przeprosi , ale nic z tych rzeczy , wiec dalem mu bana na 2 h (co mysle i tak było ulgowe) w powodzie napisalem : "bo jestes ciota" co mysle pasuje do opisu takich osobników . Dobra lecimy dalej . Po owym banie wczesniej wspomniany Metalek uruje do mnei z tekstami ze daje chore powody . No dobrze moglem napisac ze tk ale prawde mowiac niewiele to zmienia ludzie wiedzieli za co dostal bana. Dobra nawet jesli zle zrobilem nie piszac powod : TK , to WQRWIA MNIE TO ze jakis Metalek ktory gra na sewie raptem od kilkudziesieciu dni , dostal adma i napina sie o powody a sam nie daje lepszych ! Malo tego sam nieraz idiotycznie banuje jesli ktos tylko ugodzi w jego szlaczheckie mienie . To by było na tyle , dziekuje za przeczytanie mojego posta . Acha i jeszcze jedno , nei pisze tu aby Metalkowi admina odebrac , tylko zwracam uwage bo takiego czegos tolerowal nie bede , i jestem pewien , ze nie tylko ja mam taki pkt widzenia jesli chodzi o zachowanie Metalka . Ello