Składam skargę na admina Magic.
Powód banu:
Kicked by Console: Masz bana! Powod: po co kozaczysz??
Kicked :Masz bana! Powod: po co kozaczysz
A za co ? Za to że powiedziałem typowi żeby nie biegł na frago bo go zabiją a ja go skoveruje ; ] Słyszałem że admina można mieć od 16... atyp ma z 12... pozdr0...

2Likes

Odpowiedź z Cytatem

Mamy wiec tu do czynienia z ewidentnym team kill . Myslalem ze moze typ mial chwilowy odpal i przeprosi , ale nic z tych rzeczy , wiec dalem mu bana na 2 h (co mysle i tak było ulgowe) w powodzie napisalem : "bo jestes ciota" co mysle pasuje do opisu takich osobników . Dobra lecimy dalej . Po owym banie wczesniej wspomniany Metalek uruje do mnei z tekstami ze daje chore powody . No dobrze moglem napisac ze tk ale prawde mowiac niewiele to zmienia ludzie wiedzieli za co dostal bana. Dobra nawet jesli zle zrobilem nie piszac powod : TK , to WQRWIA MNIE TO ze jakis Metalek ktory gra na sewie raptem od kilkudziesieciu dni , dostal adma i napina sie o powody a sam nie daje lepszych ! Malo tego sam nieraz idiotycznie banuje jesli ktos tylko ugodzi w jego szlaczheckie mienie . To by było na tyle , dziekuje za przeczytanie mojego posta . Acha i jeszcze jedno , nei pisze tu aby Metalkowi admina odebrac , tylko zwracam uwage bo takiego czegos tolerowal nie bede , i jestem pewien , ze nie tylko ja mam taki pkt widzenia jesli chodzi o zachowanie Metalka . Ello