+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Temat: Nowy serwer

Domyślnie Nowy serwer

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Elo.

Aby serwis się rozwijał, potrzebne są serwery, stąd moja propozycja o zakupie jakiegoś serwerka. Proszę o wasze propozycje jaki mod byście chcieli zobaczyć i adekwatnie do moda podać ilość slotów. Proszę również napisać kto byłby chętny do składek, mógł się dorzucić. Chciałbym aby serwer na początku został wykupiony na min. 3 miechy aby spokojnie można było go zareklamować, rozkręcić i nie przedłużać co miesiąc...

Czekam na wasze wypowiedzi...

Polećcie dobre hostingi w miarę z tanimi publikami D: I żeby się nie crashowały od pluginów i modów

Domyślnie

Pukawka.pl,. shooters.pl, 1s1k.pl ew. unixstorm.org . ja sie nei skladam bo juz wychodzilem z taka inicjatywa i nikt sie nie chcial dolozyc pomoc.. wiec powiedzialem .. pie** nie robie Jaki mod? FFA. 18 + 2 sloty.

Domyślnie

Ja proponuje FFA+BF2, pytałem o w miarę tanie hostingi a nie kurwa po 5-6 zł slot, pukawka syf , Moje typy to Tserwery, mojeserwery.pl and gry wilan (proszę o niezbesztanie D: )

Domyślnie

grajac mixy na tych serwach co podales pe1 to chyba moge stwierdzic ze shit no moze oprocz wilana, a wlasnie dobre serwery ma podobno unixstorm, oczywiscie mozna wspomniec o gamepad,gamesnet ale tu cena automatycznie rosnie a co do modów to hmm... albo zwykle ffa albo ffa+bf2, chociaz wiekszosc serwerów z tym bf2 to jest tak narpawde bez niego a jest tylko system rang dla zachety(odznaki wylaczone). Osobiście wjebalbym samo FFa bo nie chce żeby m4f stalo sie kolejną P0k3M0n0vv4(fuck this shit) siecią i 15 serwerow z 40-toma modami ;p

Domyślnie

Moje serwery to dobra firma serwery z gdanska są bosieee

Domyślnie

patrz pw .

Domyślnie

pe'1 skoro to ma byc skladka to moze lepsze serwery co?? Pukawka syf? Widac ze nie masz roeznania i wybierales wczesniej najtanssze serwery nie kosztujac w ogole tych lepszych. Chcialbym ci powiedziec ze pukawka to jedna z najlepszych hostingow z najbardziej a zarazem najwiekszym panalem administracyjunym.

Domyślnie

Pukawka dobra? o.O Od kiedy? Ostatnio miałem 2 serwy do mixów z pukawki i albo co jakis czas zwicha serwa albo pingi szalały co jakiś czas do 120-150.

Na początku trzeba by zorganizowac ludzi, którzy mogliby wpłacić kasę, przeliczyć ile mniej więcej by kasy doszło i wtedy poszukać jakis dobry hosting ;p

Kto wie, że serw TP 22 sloty kosztuje ~550 zł xD?

Domyślnie

pe ma racje pukawka to mega syf zadna nawet jakas szanujaca sie sklejka nie gra na badziewnej pukawce. To najtansze gowno na swiecie. Majkel i to Ty chyba ostatnio przespales nowe lepsze hostingi :d. Jezeli ma byc tanio i w miare dobrze to unistorm chyba goruje ;]
    NON STOP NA OKRAGLO !!!

Domyślnie

Jak możecie skomentujcie mi hosting mojeserwery.pl GDAŃSK, dla mnie maja bardzo dobre serwery w przestępnej cenie. Mam u nich 1 serwer do esl i jestem zaskoczony jego jakością. Jeśli ktoś będzie chciał to mogę podać IP i pw, to zobaczycie.

Uprawnienia