+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: facebook

Domyślnie facebook

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Jak już pewnie większość zauważyła zastosowałem się do sugestii Przemka i założyłem Facebook'a dla M4F.
    Zeby stronka "jakoś" się prezentowała chciałbym ją nieco spersonalizować.
    Pomysł który przeleciał mi przez głowę to założenie albumu z facjatami admów i w planie mam również następny album z graczami (przyjacielami" M4F , dlatego chciałbym poprosić admów i stałych graczy którym podoba się ten pomysł o podesłanie mi jakichś fotek przedstawiających was w akcji (pierwszoplanowej ).
    Oczywiście nie jest to bezwzględny nakaz bo jak któryś boi sie że zaraz po publikacji zdjęcia dostanie ciężki oklep bo zbanował kolesia z sąsiedniej klatki a teraz okaże się kto to jest ten śmierdziel admin to raczej ryzyko jest i zmuszał nikogo nie będę..
    Zawsze jest opcja zrobienia foty np w masce gazowej - też się nada bo to z jajem ma być.
    Jak któryś chce żebym mu operacje plastyczną fotoszopem zafundował to proszę o wzmiankę w mailu
    którego proszę wysłać z fotą na martinkelbel(małpka)gmail.com
    Tych co wyślą prosił bym również o koment pod spodem tego posta żebym wiedział od kogo fotek mam się spodziewać.

Dwie pierwsze już wstawiłem, swoją i duszka, możecie oblukać jak to mniej więcej będzie wyglądało na http://www.facebook.com/pages/Martin...25546810826008

Foty będą podpisane TYLKO nickiem, nie będą pinezkowane , linkowane czy coś z innych bajerów w tym stylu.

Piszcie jeszcze jakie macie sugestie odnośnie "podrasowania" tego profilu na facebooku, czekam na pomysły.
    Całość tego szaleństwa ma na celu oczywiście zdobycie nowych userków, graczy itd, zresztą pewnie cześć z was odwiedziła już kanał m4f na YT i powiem szczerze że to też ma podobne założenia jak i facebook więc zachęcam do komentów i subskrybów bo trzeba zrobić jakiś "sztuczny tłum" na początek.

Czekam na wasze odpowiedzi.
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

Niech wam będzie heh, założę zaraz konto na fb i się dodam :P

"Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski.

Domyślnie

uhauhauhauha WICKED uległ ;]

Domyślnie

no dawać chłopaki bo narazie dodałem tylko ducha, janka i pe`1, poznajcie sie http://www.facebook.com/pages/Martin...25546810826008

Domyślnie

Ja jak tylko wrzucę z telefonu zdjęcia na kompa to ci wyśle

Uprawnienia