+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Domyślnie duże zmiany w m4f

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Witajcie moi drodzy admini i userkowie
    Coś ostatnio niedobrze się dzieje z serwerem ( świeci pustkami) i całym serwisem w ogóle
    więc postanowiłem ruszyć coś w tym temacie i znów wziąć sprawę w swoje ręce.
    Przez cały okres trwania serwera doskonale zdawałem sobie z tego sprawę że nazwa m4f nie jest zbytnio chwytliwa , ludzie lubią nazwy łatwe zrozumiałe i mające to coś w swojej treści.

W związku z tym, chciałbym poprosić was o wrzucanie tutaj swoich propozycji na temat nowej nazwy serwera no i oczywiście zarazem serwisu.

Sam do końca nie wiem czym spowodowane jest tak niskie zainteresowanie, być może ilość graczy nie przekłada się na olbrzymią ilość serwerów - mniejsza z tym. Trzeba coś zadziałać i to szybko proszę was więc o wasze sugestie.

Tylko proszę was o nie podawanie nowych nazw typu cs-cośtam bo serwisów o takich nazwach jest aż zanadto , więc niczym nie będziemy się wyróżniać.
    Ponadto napiszcie jaki typ serwera byłby odpowiedni - pozostajemy przy TP czy może lepiej FFA ?

Zapraszam do wypowiedzi
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

"errorSQUAD" - nazwa mojego klanu w americas army dawnego, ogólnie dobrze mi się kojarzy to daję jako propozycję :P

A co do małej ilości graczy, to nie powinno cię to dziwić, większość albo wyjechała na wakacje, albo siedzi nad jeziorem/ogniskiem i nie ma ochoty na csa

"Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski.

Domyślnie

Moim zdaniem mozna zrobic tak jak kiedys sie spotkalem na serwie czyli przez jakis tam okres czasu serwer byl FFA a po jakims czasie wskakiwalo tak zwane vote i czy zmieniamy gre w tryp war3 ( i bylo glosowanie jak ludzie sie zgodzili lecial automatyczny res i byl war3 )moze sprobujemy takiego czegos powiem ze ludzie grali na takim czym i im to nie przeszkadzalo zawsze byl pelny . Albo czyste FFA bez zadnych tam dupereli na serwie same statystyki wystarcza . A nad nazwa to jeszcze nie wiem jak cos mi wpadnie ciekawego do glowy to podsune pomysl

Domyślnie

Moim zdaniem nazwa serwera może zostać bo jest dobra ,a propozycje na serwer miałbym taką żeby zrobić TP hs mod - serwer byłby steam , gracze szukają teraz takich serwerów i może jakoś by to się rozbujało
    B0zy: W przyrodzie wszystko się równoważy , najpierw jak krece jointa - później joint kreci mnie :*

Domyślnie

HS mod wlasnie nie widzi mi sie wiem ze to jest dobra zabawa, ale pomysl Konrad czy napewno zapewni nam tłumy ?
    TP mamy teraz, ale o co chodzi ze ludzie nie wchodzą ? <bezradny>
    FFA - hmmmm mysle ze na ten tryb najbardziej "lecą" gracze, wiec glosuje za FFA, mimo iz nie lubie zbytniego chaosu na mapie :P

hmmm a nazwa no nie wiem, skoro tylu ludzi jest z sanoka itp to może by coś zrobić z nazwą SANOK ale co to nie wiem np gralem dawno dawno temu, na takim serwerze jak:: Torunska Maslanka i byl oblegany, z niewiadomych mi przyczyn :P

Domyślnie

ja bym wymienił adminów i zrobił hs moda tp :P i zeby nie było sam siebie również mogę "wyrzucić"

Domyślnie

Ja bym spróbował zrobić FFA, więcej frajdy daje gra na takim serwerze i ludzie wchodzą na niego... wg. mnie różnego rodzaju mody odpadają.... Co do nazw to nie mam pomysłu może "Paralitycy", "Meduza", nie mam pojęcia (te 2 to żart ).

Domyślnie

A co powiecie na nazwę: "Acid Fragers?" Mi się podoba

"Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski.

Domyślnie

Wicked - nie chce sie wymądrzać, ale słabe
    cos bardziej chwytliwego musi byc ;]

Domyślnie

FragsForAll-FFA@shooters.pl jeżeli FFA a jeżeli HS TP to niech będzie m4f-hs-tp.pl