+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Problem w Ventrilo

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Witam, nie wiem czy temat zakladam w dobrym dziale, ale mam wkurzajacy problem ;/ Otoz, mam zainstalowany windowsa 7 64bit, no i po czym sciagnelem ventrilo, przez dosc dlugi czas bylo wszystko okej az wyjechalem na wakacje i po ich powrocie, na ventrilo nei slysze zadnych dzwiekow, ani wejscia lub wyjscia gracza, ani wlasnie graczy z ktorymi chce porozmawiac/pograc. Poprostu nie slysze zadnego dzwieku z vt ;/. ponowne sciagniecie i zainstalowanie nic nie pomoglo. Tak wiec oczekuje waszych porad w tej sprawie

Admin Serwera CS J@r[] is on a distinguished road Avatar J@r[]

Domyślnie

A przejrzałeś ustawienia vt? Np czy w opcji dźwięku na pewno jest sprzęt audio z którego korzystasz? Tam powinno być coś takiego jak wyjście/wejście audio w ustawieniach

Domyślnie

Ustaw czas rzeczywisty po wejsciu na kanal na ventrillo, może to coś pomoze.

Domyślnie

Mam podobny problem... Jak zmienia ie ten czas rzeczywisty?
    NON STOP NA OKRAGLO !!!

Domyślnie

ctrl+alt+delete procesy na ventrillo prawym i ustaw priorytet, wybierasz menadzer zadan oczywiscie.

Domyślnie

Dzieki rakto i jaro, musialme zrobic te obie rzeczy i mi dziala jeszcze raz dzieki

Domyślnie

Nie moge przestawic tego czasu rzeczywistego. kiedy klikam i chce to przestawic to wyskakuje mi blad i automatycznie ustawia mi sie "wysoki" RAKOT poradzisz cos ? ;d
    NON STOP NA OKRAGLO !!!

Domyślnie

Hmm, powiem Ci że nie za bardzo wiem o co kaman własnie w tym:/. Sam to kiedyś miałem, ale jakoś samo potem sie dało zmienić :/.

Domyślnie

Morph cofnij, "czas windowsa" do tego czasu co ci dzialal ten program, i dopiero potem dopiero przestaw na "czas rzeczywisty". To powinno ci pomoc

Domyślnie

Dalej nie dziala ale wielkie dzieki za starania i za poswiecony czas ;]
    NON STOP NA OKRAGLO !!!

Uprawnienia