| -
Ku$ik - porażka
IP SERWERA 195.42.112.94:27015 
Więc jest taka sytuacja, że zaczyna się mapa de_inferno. Patrze że większość idzie do ct to ja ide do terro. Dryżyny? 11 w ct 6 w terro. No to ja pisze czy moze ktoś do terro przyjdzie i potem wołam kusika. No to on . Dlaczego ja? A ja mówie no bo w terro jest mniej osób. A kusik mi na to no ale ja 1 byłem w ct.. weż kogoś innego.. No dobra. Niech se będzie.. gramy terro wygrywa. A kusik do mnie z pretensjami czemu ja nie dojde do ct bo przegrywa. A po chwili Bezczelnie sam przechodzi do terro ( jak terro miało przewagę liczebną i miało lepsze wyniki ) twierdząc, że ja mu wcześniej kazałem iść do terrorystów. Czy to wam się nie wydaje smieszne? Pózniej mi zaczłą flugać przez mikro, mówić do mnie japa i wogóle. Ja bezbronny nie mogę mu dać perma za obrazę adma tyulko kicka mu mogłem dac ale wyszedł i wszedł z takim nickiem :
n1 TO LAMUS OSRANy!! dolaczyl
n1 TO LAMUS OSRANy!! dolacza do Sil Terroryst
n1 TO LAMUS OSRANy!! dropped
(ADMINS) Martin4Friends [TP] www.m4f.pl : [AMXBANS]<n1 TO LAMUS OSRANy!!> STEAM_0:1:21814556 banned 11 time(s) before.
n1 TO LAMUS OSRANy!! opuscil grę
I to nie jestm 1 raz gdy tak bezczelnie przeszedł to terro. I to jest jedna wielka plaga. Tak jak Kylo mówł. Że botki idą do takiej drużyny gdzie będzie im łatwiej i gdzie są lepsi gracze. Trzeba jakiś plugin zainstalować który będzie powodował zakas przejścia do innej drużyny. (lepszej)
@edit
Patrzcie jeszzce ile kusik miał banów za bgrak kultury osobistej http://bany.m4f.pl/ban_details.php?bid=4067.. Nie dziwie się już dlaczrgo cs jest od 16 lat
Ostatnio edytowane przez majkel ; 25-06-2009 o 16:13 -
Moderator
PTB (ale krzysiek nie chce )
a co do kusika to kiedy z nim gram to przynajmniej jest jakas gra TP i info(o ile to ten koles :P)
@MAjkel moze nie umiesz dzialac na ludzie zeby grali normalnie
Ostatnio edytowane przez przemesnk ; 25-06-2009 o 16:27 Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi  Napisał niepaucz Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz. Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności  -
No to się zdziwisz bo dzisiaj jak była mapa de_cbble ( podczas gdy antyrasz jest w złym stanie - nie działa ) TO KUSIK SE RASZOWAL I KAMPIL PRAWIE ZE NA RESPIE TT -
Moderator
Ty nie wołaj nikogo na początku mapy, daj 2 resy i samo wyrówna teamy, ptb to szajs, robi więcej złego niż dobrego, często robi tak że 2 najlepszych an mapie jest w 1 teamie, najlepiej żeby admini przechodzili jak taka jest potrzeba, i srać na tych wszystkich lamusów co graja tylko dla statsów, pierdole takich niby-hajtów w ucho, mogą mi ojebać pęto zera jedne...
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !  -
n00bik
Oj majkel troche pozmyslałes na początku mapy były równe składy potem ludzie zaczeli przechodzić do lepszych. W drużynie tt zrobiło się 6 graczy, a w ct chyba 11 osób. Wtedy majkel napisał "może ktoś przejdzie do terro? " wiec kusik przeszedł do terro. Potem majkel na niego najechal ze czemu on do lepszych przechodzi, ze jest botem itp. Mysle ze ban powinien zostać skrócony do 1 dnia, gdyz majkel pierwszy zaczal sie "pluć" do kusika.
-
-
tabor.. dobra na jakiego kija ja napisałem ten temat co? tabor ty zmysliles. bo ja sie na niego nie prołem po za tym jest demko a 6 bylo na samym poczatku i kusik sie staweial ze nie chce isc. Tabor wielki obronca.
-
n00bik
Wlasnie majkel jest demko mozemy sprawdzic jak bylo naprawde .
Na demie widac, ze piszesz zeby ktos przeszedl do terro wiec kusik przeszedl bez zadnych problemow nie klocil sie jak ty to napisales w swoim poscie. Rzeczywiscie potem kusik zmienil nick na "n1 TO LAMUS OSRANy!! ", ale mysle ze ban na 1 dzien w zupelnosci by go uspokil.
Ban nie zostal dany przez majkela tylko dal go damin GNK , ktorego bylo podczas zaistnialj sytuacji.
Jakby ktos chcial obczaic demo 2009-06-25 16:56 mapa : de_inferno
Ostatnio edytowane przez tabor ; 26-06-2009 o 16:08 -
-
Uprawnienia