+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Wymagany ex_interp?

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

To co jest teraz na serwerze to porażka. Wszyscy mówią że interp jest wymagany, co może jest prawdą w połowie, bo plugin jest do BANI!!!! Dzisiaj gram na serwerze patrze, nie no interpy jak nie wiem co koles wali full auto na de_cpl_mil z b. dużej odległosci i go zabija no lol?. To jest tylko 1 z wielu przykładów, lecz reszty nie będę wymieniał, bo nie mam czasu, siły i chęci. Chciałbym powiedziec jedno. Sprawdziałem ten plugin. W jaki sposób? Taki , że zmieniłem sobie interp na 0.05 przed nastepną runda. patrze nastepna runda i ?
    ] ex_interp
    "ex_interp" is "0.05 ..

N/C proszę o poprawkę pluginu!

Domyślnie

no więc tak (wiem nie zaczyna się zdania od no więc) jak już to interp można było miec od 0.05-0.01 czy jakoś tak a duże prawdopodobieństwo jest takie że plugin się wyłączył się po update tak samo jak anty rasz

a faktycznie wszedłem na server i miałem interp 0.1
    Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi
    Cytat Napisał niepaucz
    Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz.

Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności

Domyślnie

ja mam zawsze interp 0.01 wiec nie zauważyłem różnicy.. ale zdałoby się to naprawić ;/
    B0zy: W przyrodzie wszystko się równoważy , najpierw jak krece jointa - później joint kreci mnie :*

Domyślnie

wgrany będzie nowy plugin bo ten się skopał, już Kubie mówiłem, ale on wytrzeźwieć nie może
    Panie Boże pomóż mi pamiętać:
    Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !

Domyślnie

No tak, jak sie chodzi z kumplami po domu turka to sie nigdy nie wytrzeżwieje :P. Co on tam trzyma. Prócz wielkiej Bimbrowni, to chyba tylko psa, żeby jej strzegł :P

Domyślnie

Plugin jest taki ze jak sie whcodiz to zmienia interpa na 0.01 ale pozniej keody chcesz mzoesz zmeiniac interp... to jest wlasnie walek bo typ wejdzie wymusi mu interpa a za chiwle sobie zmieni na 0.1 i celuj chopie w niego...
    We're all the same players in the game...

www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
    www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja

Domyślnie

Wynmagadany interp powinien byc na poziomie 0.035, a za zly interp kick ? 3xkick = ban na 7dni ? 3xban na 7 dni = perm ? Albo nagroda za lekzewazenie zasad na obowiazujacych na serwerze w postaci wygnania na cs_italy i wspolnego wspolzycia z kurami zamieszkujacymi ten teren ... Ale powinno wywalac za zly interp lub banowac i juz.
    Śmierć mogła mnie zabrać do siebie nie raz, lecz to nie było to miejsce i to nie był ten czas.

Domyślnie

interp jest 0.1 :[

Admin Serwera CS TurniP is on a distinguished road Avatar TurniP

Domyślnie

Ja to raz mam 0.1 a innym razem już 0.01 :d
    "Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze"
    "Na Polskich łączach można jedynie pasjansa układać przez internet "

Domyślnie

no napisalem jak wchodizsz to Ci tlyko wymusza 0.01 a rezte mzoesz zmeinaic kiedy chcesz...
    We're all the same players in the game...

www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
    www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja