+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Co o mnie myślisz?

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Zakładam ten temat aby dowiedzieć się, co myślą o mnie gracze, w tym admini. Być może w przyszłości będę kandydować na admina, dlatego warto wiedzieć czy są jakiekolwiek szanse ;p Przyda się to też do poprawy po prostu mojej osoby bo wiem, że z kulturą na serwie mogłoby być lepiej. Dobra wypowiadajcie się w czym Wam podpadłem, tylko szczerze ! Może w przyszłości będziecie mieć zaszczyt zostać zbanowanym przeze mnie :P

Domyślnie

Spoko typ, ogarniasz 'cziterków' z serwera, ogarniasz o co chodzi w TP, więc jest dobrze =d
    gl

Domyślnie

Ja tam nic nie mam do Yokera moim zdaniem dobrze sie sprawuje ;]

Admin Serwera CS SedaN* is on a distinguished road Avatar SedaN*

Domyślnie

Ja też jak na razie zero zastrzeżeń. Grasz trochę na servie, masz jakieś pojęcie o tym, ogarniasz grę tp, dobrze wyłapujesz cheaterów.

Domyślnie

ja tylko powiem 3maj tak dalej
    Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi
    Cytat Napisał niepaucz
    Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz.

Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności

Domyślnie

1. duzo gadasz i masz pretensji do graczy, o wszystko.
    2. ktos Cie zbije to jest czitem
    3. nie potrafisz skleić zdania bez "kurwa", mi też sie zdarza, nerwy, przyznaje. Nie musisz odpisywać że wcale tak nie jest i wgl, generalnie Cie nie znam, tylko znam Cie tyle co pograć i wgl, nie mam zdania, tylko Cie "wypunktowałem" ;p.

Domyślnie

@ up
    podobnie jak rakot, ale generalnie ok.

Domyślnie

no nad ta kulturą muszę popracować może aż tak źle nie jest. Czasami nieziemskie fragi na mnie po prostu mnie wkurzają. Albo TA/TK z którym nikt nic nie robi, ale potrafię się opanować jeżeli trzeba

Domyślnie

trzeba czy nei trzeba co to ma znaczyć :PP, Czlowiek powinien byc kulturalny nie ogladajac sie na innych i bezwglednie to co sie wydarzy, trzymac jezyk a zebami Poprotu wylacz mi kro i jak cos cie wkurzy to krzycz, ale wtedy nikt tego nie bedzie slyszał

Admin Serwera CS SedaN* is on a distinguished road Avatar SedaN*

Domyślnie

Ja czasami też się potrafię ostro wkurzyć, ale już dawno oduczyłem się wyładowywania swoich emocji na osobach bezwinnych XD

Uprawnienia