Po pierwsze nie pisz w temacie "matrin twój fast download nie działa" tylko "jestem niekumaty i nie wiem jak to zrobić"
Po drugie użyj opcji szukaj bo ten temat jest już opisany :
http://www.m4f.pl/forum/pluginy-amxx...-download.html
Po trzecie jak już nie umiesz szukać to zapoznaj się z poniższymi wskazówkami
wrzucasz pliki na ftp "www" do takich samych lokalizacji jak na ftp serwera gry
Przykład
w katalogu głównym strony m4f jest folder o nazwie cstrike a w nim następny o nazwie sound
w folderze sound jest folder loading a w nim muzyczka HipHop.wav
czyli krótko mówiąc ścieżka do tego będzie taka cstrike/sound/loading/HipHop.wav
sprawdź link www.m4f.pl/cstrike/sound/loading/HipHop.wav
sprawdź link
ściąga się muzyczka lub gra w przeglądarce ? tak ? świetnie ! czyli ja zrobiłem swój fast download dobrzew tym momencie powinienem przejść do opcji "moderator" i zmienić nazwę tematu na "Martin twój fast download działa !"
Widzisz - spaprałeś coś najprawdopodobniej z lokalizacją plików na ftp strony a poza tym wszystkie pliki które dodajesz na fast download powinieneś wrzucić też na ftp serwera gry
bo jak z jakiegoś powodu fastdwnl. przestanie ci dzialac to gracze łączący się z serwerem będą automatycznie pobierać pliki z serwera gry.
Proponuje ci dodać jakąś nową mapę na fast downl. i włączyć na serwerze. , upewnij się że nie masz jej w ceesie (usuń z foldera gry) , następnie wbij na serwer i zobacz czy ci się szybko ściąga
nie zapomnij że ta mapa gdy wbijasz musi być akurat w tym momencie grana.
Zobacz czy ci się szybko ściąga , jeśli nie to znaczy że coś musiałeś coś zfakać , zrób to wtedy wszystko jeszcze raz na spokojnie. Musi działać , w poradniku przedstawiłem wszystko co trzeba , niczego nie pominąłem.
Na YT we wiadomości przesłałeś mi również wycinek logów twojego serwera:
zwróć uwagę na słowo " Inexistent File" - czyli nie istniejący plik. nie istniejący bo prawdopodobnie nie ma go w lokalizacji - sound/misc/ct3z10.mp3Inexistent File: "sound/misc/ct2z10.mp3"
L 08/21/2010 - 1523: [alt_end_round_sounds.amxx]
Error - Inexistent File: "sound/misc/ct3z10.mp3"
możesz to sprawdzić - wpisz w przeglądarce w pasku adresu : http://twojastrona.pl/cstrike/sound/misc/ct3z10.mp3 i zobacz czy się sciąga albo gra w przeglądarce
oczywiście w miejscu twojastrona.pl wiesz co masz wpisać![]()

Odpowiedź z Cytatem

w tym momencie powinienem przejść do opcji "moderator" i zmienić nazwę tematu na "Martin twój fast download działa !"
23: [alt_end_round_sounds.amxx] 
) bo to pilne bo bez fasta nie moge ruszyc z serwerem