+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Martin twoj fast dowland dziala xD Tylko ja cos spieszylem i nie wiem jak to zrobic

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

witaj mam problem z twojego poradnika probowałem zrobic fast dowland zrobilem tak jak pokazywales ale nie odnajduje mi muzy wiesz moze czemu ?? prosze o szybka pomoc

Dla wyjasnienia muzyka dziala tylko na FTP GRY CS.16 a z fasta jej nie moze znalesc...
    Moze do roundsound trzeba scieszke jeszcze dac ??xD

Chodzi mi o ten poradnik:
    http://www.youtube.com/watch?v=SniWZBZrMXQ
    Ostatnio edytowane przez xxKoNdZioxx ; 22-08-2010 o 00:40 Powód: dziala

Domyślnie

Po pierwsze nie pisz w temacie "matrin twój fast download nie działa" tylko "jestem niekumaty i nie wiem jak to zrobić"

Po drugie użyj opcji szukaj bo ten temat jest już opisany :
    http://www.m4f.pl/forum/pluginy-amxx...-download.html

Po trzecie jak już nie umiesz szukać to zapoznaj się z poniższymi wskazówkami

wrzucasz pliki na ftp "www" do takich samych lokalizacji jak na ftp serwera gry

Przykład
    w katalogu głównym strony m4f jest folder o nazwie cstrike a w nim następny o nazwie sound
    w folderze sound jest folder loading a w nim muzyczka HipHop.wav

czyli krótko mówiąc ścieżka do tego będzie taka cstrike/sound/loading/HipHop.wav

sprawdź link www.m4f.pl/cstrike/sound/loading/HipHop.wav

sprawdź link

ściąga się muzyczka lub gra w przeglądarce ? tak ? świetnie ! czyli ja zrobiłem swój fast download dobrze w tym momencie powinienem przejść do opcji "moderator" i zmienić nazwę tematu na "Martin twój fast download działa !"

Widzisz - spaprałeś coś najprawdopodobniej z lokalizacją plików na ftp strony a poza tym wszystkie pliki które dodajesz na fast download powinieneś wrzucić też na ftp serwera gry
    bo jak z jakiegoś powodu fastdwnl. przestanie ci dzialac to gracze łączący się z serwerem będą automatycznie pobierać pliki z serwera gry.

Proponuje ci dodać jakąś nową mapę na fast downl. i włączyć na serwerze. , upewnij się że nie masz jej w ceesie (usuń z foldera gry) , następnie wbij na serwer i zobacz czy ci się szybko ściąga
    nie zapomnij że ta mapa gdy wbijasz musi być akurat w tym momencie grana.
    Zobacz czy ci się szybko ściąga , jeśli nie to znaczy że coś musiałeś coś zfakać , zrób to wtedy wszystko jeszcze raz na spokojnie. Musi działać , w poradniku przedstawiłem wszystko co trzeba , niczego nie pominąłem.

Na YT we wiadomości przesłałeś mi również wycinek logów twojego serwera:

Inexistent File: "sound/misc/ct2z10.mp3"
    L 08/21/2010 - 1523: [alt_end_round_sounds.amxx]
    Error - Inexistent File: "sound/misc/ct3z10.mp3"
    zwróć uwagę na słowo " Inexistent File" - czyli nie istniejący plik. nie istniejący bo prawdopodobnie nie ma go w lokalizacji - sound/misc/ct3z10.mp3

możesz to sprawdzić - wpisz w przeglądarce w pasku adresu : http://twojastrona.pl/cstrike/sound/misc/ct3z10.mp3 i zobacz czy się sciąga albo gra w przeglądarce
    oczywiście w miejscu twojastrona.pl wiesz co masz wpisać
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

sluchaj bo sa na youtube dwa poradniki ty pokazales poradnik na hostingu platnym a jakis inny koles na hostingu darmowym (ugu) czy na darmowym hostingu da rade zrobic fast dowland ?? a i sorki za podpis tematu ale to byla tak jak by metafora xD
    bo zrobilem tak jak ty ale nic nie chce sciagac nawet tak jak ty mi pokazales ten hip-hop.wav ...

(temat potem usune z tego dzialu tylko pomoz ) bo to pilne bo bez fasta nie moge ruszyc z serwerem

bo zrobilem najpierw tak na darmowym hostingu
    http://www.youtube.com/watch?v=MjpcmPJific

a potem tak jak na twoim poradniku tylko ze forum jeszcze jest w trakcie robienia i wrzucilem do public _html no i nie dziala nie mam pojecia dal czego ...
    Ostatnio edytowane przez xxKoNdZioxx ; 22-08-2010 o 01:10

Domyślnie

Można zrobić FastDownload na darmowym hostingu, ale prędzej czy później pewnie ci go zablokują...

Domyślnie

Cytat Napisał pE`1 Zobacz post
    Można zrobić FastDownload na darmowym hostingu, ale prędzej czy później pewnie ci go zablokują...
    wlasnie tak na jakis czas potrzebuje dopuki kolega strony nie skaczy ... sluchaj a jak bym ci dal wszystkie dane do tego darmowego hostingu na ugu do bys sprawdzil co ja zle zrobilem ?? napisz do mnie na gg a jak nie masz czasu albo nie chce ci sie to napisz pod tematem ze nie ... tu daje ci moje gg jak bys mial troche czasu to dal bym ci passy i bys tam luknol z gory wielkie dzieki moje gg 11381563

Domyślnie

Nigdy nie robiłem FD, napisz mi wszystko na priv.

Domyślnie

ok juz napisalem usunac post ??

Domyślnie

napisałeś i co z tego, jak nie wiem co mam ci wrzucić na te fast download jeszcze daj spakowane pliczki

Domyślnie

Cytat Napisał pE`1 Zobacz post
    napisałeś i co z tego, jak nie wiem co mam ci wrzucić na te fast download jeszcze daj spakowane pliczki
    moje same modele zajmuja 50 mb wiec nie o placa sie zebym ci je wysylam zebys ty na fast wrzucil ja se wrzuce tylko zebys zrobil tak jak martin ze jak w wyszykiwarke wpisze www.strona/cstrike/sound/misc/nazwa muzyki to zeby sciagalo bo mi nie sciagalo cos musialem spieprzyc a z reszta tam wszystko jest na ftp ...:/ z gory dzieki
    Ostatnio edytowane przez xxKoNdZioxx ; 23-08-2010 o 16:32

Domyślnie

ale przecież tego nie da się spieprzyć ...
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Uprawnienia