| -
Admin Serwera CS
Czego on ode mnie chce?!
IP SERWERA 195.42.112.94:27015 
Witam prosilbym o upomnienie lub nawet zbanowania gracza o nicku "oxi" z tego powodu iż zawsze gdy wejde na server i cchce sobie spookojnie pograc przychodzi Pan oxi zaczyna mnie obrazac najeżdzac na mnie z byle powodów (trwa to juz ponad rok od kiedy zaczolem grac na tym serverze). Pisałem juz niektorym adminom o moim problemie i zeby cos z tym zrobili jesli moga (nie chodzilo mi odrazu o bana) pewien admin napisal mi zebym napisal to na forum a ja niegdy nie zaczynalem najezdzac na oxiego bo po co mi jakies konflikty z graczami, o wszem zdazy sie czasem ale potem wszystko wraca do normy ale oxi zawsze gdy tylko wejdzie na server lub ma inna okazje do obrazy mnie to zawsze kozysta i to robi, kiedys jeszcze razem z oxim najezdzal na mnie jego braciszek "SeDaN*" ale on juz dal sobie spokoj i jest dosc spoko koles (jak narazie). wiec prosilbym o jak najszybsza reakcje od adminow w zwiazku z tym tematem. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez inside ; 16-03-2010 o 18:04 -
Admin Serwera CS
spokój ma być bo polecą 7dniowe wypoczynki od serwera m4f. OBAJ!!!!
-
BĄDŹ KTÓRYŚ MĄDRZEJSZY I DAJCIE SOBIE SPOKÓJ!! Temat do zakmnięcia, bo tylko syf się robi! Chccesz się pożalić? Idż to mamy, otuli cię, pomoże, a nie tutaj nam o pierdołach gadasz. KONIEC NA TEN TEMAT.
~~CLOSE
-
Administrator
-
Admin Serwera CS
tak martin dobrze piszesz ale wiesz jak to jest jak grasz sobie spokojnie a tam jakis typ sie czepia o nic. a pozatym majkel prosze lepiej nie wypowiadaj sie na ten temat, jak amsz tak bez sensu pisac no bez obrazy ale tym co napisales w temacie o mnie denerwuje mnie!a pozatym pewnen admin sam mi polecil zebym napisal moj problem na forum! i prosze o uspokojenie pana Oxie'go bo tak sie nie da garc!!!! i nie jestem nerwowym czlowiekiem owszem czasem sie denerwuje ale to chyba normalne u czlowieka.... a to co robi oxi wobec mnie wydaje mi sie nie normalne i najezdza tylko na mnie :/ wiec czemu martin i ninni admini piszecie tylko o mnie? i mialem skrina z konsoli w zwiazku z ta sytuacja lecz niestety niezachowalo sie :/
Ostatnio edytowane przez inside ; 16-03-2010 o 21:35 -
Cwaniaczek
przykro mi Martin że tak uważasz, tym bardziej że gdybym to ja założył temat - napisałbyś to samo, tylko że do Nexe, a nie do mnie, bo prawda jest taka, że wina leży po obu stronach. poznałem sporo fajnych osób tutaj, nie patrząc czy to admin czy to gracz - ważne że jest w porządku i można z nim normalnie porozmawiać. Pozatym - nigdy nie czułem się bezkarny. Rzekł bym odwrotnie. Karany to ja jestem nawet często, lecz nie są to długie kary, bo przecież kto normalny daje dłuższego bana za słowo kur.. Jednak co do jednego się zgodze, z natury jestem człowiekiem bardzo nerwowym i często wyładowuje to na cs'ie używając słów wulgarnych, jednak są to pojedyńcze słowa ( nie trzeba mówić chyba jakich ) i nie mają na celu obrażenie gracza. Jeżeli chodzi o dziewczyny lub jak to nazwałeś ''samospełnianie się'' z tym nie mam problemu. Na serverze gram szmat czasu, jeszcze kiedyś na brata steamie i też czasem miałem jakieś konflikty, lecz nigdy nie pisałem o tym jakiemuś adminowi lub składałem skargi na forum, tylko starałem się to ignorować, no ale teraz będąc coraz bardziej nerwowym człowiekiem ciężko mi nie odpowiedzieć, jednak jak już pisałem nie chce żadnych problemów a tym bardziej bana na tym serverze, dlatego też nie będę odpowiadał na wszelkie prowokacjke..
@Nexe
Wkurza mnie jedno - starasz się udowodnić, jakim to jesteś niewinnym człowiekiem. Chcesz pokazać, jaki to jesteś biedny bo koleś w cs'ie napisał o i owo. Majkel dobrze powiedział. A co do Ciebie prawda leży po obu stronach, jednak ja nie mam zamiaru tego udowadniać ponieważ z Tobą skończyłem. Nie pisz do mnie - a uwierz, że nie odezwe się ani słowem.
Ostatnio edytowane przez Oxidosis ; 16-03-2010 o 21:49 -
-
-
Admin Serwera CS
Oxi czy ja kiedykolwiek zaczalem z toba pisac? Nawet nie chcialm bo i tak wiedzialem czym sie skonczy rozmowa z toba. I nie chche udowadniac jaki to ja jestem biedny czlowiek, poprostu nie pozwole na to zeby jakis typ obrazal mnie przez kabel...
-
Hehehe martin leżę i kwiczę po przeczytaniu twojego posta 
PS. NexE jest taka magiczna opcja "Mute user" i problemy znikają.
"Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski. Podobne wątki -
By Krecik123 in forum Pomysły graczy!!!!
Odpowiedzi: 0
Ostatni post / autor: 07-03-2010, 21:25 -
By niepaucz in forum Klan szuka graczy
Odpowiedzi: 10
Ostatni post / autor: 29-08-2009, 15:34 -
By przemesnk in forum Filmy Zagraniczne
Odpowiedzi: 0
Ostatni post / autor: 16-08-2009, 16:41 -
By Porobiony in forum Wasze opinie
Odpowiedzi: 1
Ostatni post / autor: 04-04-2009, 00:20 -
By Un3xist aka ahh in forum Archiwum