BARDZO NISKI PING + 1000FPSSPRAWDŹ SAM !!!IP SERWERA 195.42.112.94:27015
Tak pryspiesza o milisekundy ale to niekiedy moze pomoc ;] Jednak to lamerskie i zerowe Oo
NON STOP NA OKRAGLO !!!
wcale nie przyspiesza, pofatygowałem sie sprawdzić to osobiście a wynikiem podzielę się z wami: Mile widziane plusiki na YT i komenty :P
Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe. Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:
MEGA MEGA PLUS. Wiec valve juz poprawilo blad. Kiedys jednak na pewno to pomagalo. Wiec scrypt pozostaje tylko i wylacznie do denerwowania ludzi ;] A filmik 10/10 !!!!
Rakot w roli podkladacza bomby xD, to jest to, zaczne to robic zawodowo. Wiedzialem, i bylem przekonany ze latarka nic nie daje .
hah w sumie zapomniałem dodać że w rolach głównych ja i rakot te szaleństwa z awp na początku to turnip a na końcu zabawy z kałachem - Kylo XD
Mozesz powiedziec jeszcze, co to za zacna piosenka leci w tle? xD
martin taki test zrob na starym cs bo tak bylo dawniej ale byl update csa i naprawili to
Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi Napisał niepaucz Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz. Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności
Napisał RAKOT Mozesz powiedziec jeszcze, co to za zacna piosenka leci w tle? xD The Offspring - Living In Chaos z płyty : Conspiracy of one
Dziekowac ;P
Latara jest naprawiona już od ponad 2ch lat o ile mnie pamięć nie myli :P
"Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski.
Zasady na forum