O tym co napiszemy w skardze. Wszystko jest prawda, wiec jaka zmowa?
@down
Mowilem, ze to nie mnie macie tu oceniac ale jego! Wiem ze nie jestem bez winy. Ale na jego jakze beznadziejne adminowanie nie wplynalem swoim zachowaniem.
Ostatnio edytowane przez marchewa ; 10-04-2009 o 12:14
Marchewa. Nikt nie jest idealny. Teraz też słyszałem, że ty też nie jesteś aniołkiem, więc swoją skargę już napisałeś to po co to dalej kontuujesz?? Teraz czas na wypowiedzi innych adminów i graczy!!!
O wreszcie ktos kompetentny zalozyl temat o wuzuceniu tego "scierwa''
w tym miejscu napisałeś to jak dzieciak... nie powinienes obrażać Bozydara Publicznie...
Bożydar jest jaki jest, osobiście nic do niego nie mam, trzeba jednak zaznaczyć, że jest jednym z najczęstszych adminów goszczących na serwerze
Ja myślę, że nie powinno się go karać tak rygorystycznie ; /
to jak ktoś odbiera jego odzywki zależy wyłącznie od niego samego, więc mi tutaj nie paplajcie, że "admin zły, admin beee"
majkel nie przypominam sobie żebyś miał status PROKURATORA na M4F więc czekaj grzecznie aż się wszyscy wypowiedzą.
A swoją droga może to śmieszne ..ale właśnie dzisiaj w Wielki Piątek..poczułem się trochę jak Piłat mający wydać rozkaz ukrzyżowania...
hmm.. sam nie wiem ale nie chce wywalać Bożydara .
wolałbym bardziej żeby tak dla ogłady poadminował sobie trochę bez banowania i kikowania .. Boży to taki młody gniewny - ale czy aż tak gniewny??
Poczekamy zobaczymy
Póki co nie będzie banował - może się poprawi i przypomni sobie ze są "Admini z góry" którzy maja trochę więcej praw i patrzą na to wszystko.
Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.
Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:
NO wkoncu cos rozsondego przeciez to on ma najwiecej godzin na servie i to on wie co sie dokladnie dzieje na servie, i poprostu z tych nerwow juz nie wytrzymuje i wlosy mu z glowy wypadaja chlopak wargi juz odgryzl, tak naprawde to zaden z nas nie jest swiety nawet taki Kylo Turnip maja cos na sumieni a o sobie to juz nic nie mowie. Marchewa dobra zalozyles posta spoko kazdy sobie pomyslal Radek teraz siedzi w kacie i rozmysla nad soba akurat mamy swieto pomysli i dojdzie do ladu. Martin do ciebie decyzja nalezy.
P.S Nie oceniajcie innych dopoki dopoty sami nie wiecie jacy sami jestescie.
ludzie przecież on w całej swojej historii banów dał tylko jednego perma
i 29 innych banów które już wygasły sam już się zastanawiam na co ta cała nagonka.
Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.
Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:
Do Bożydara osobiście nic nie mam, ale czasem przesadza w tym jak rozmawia z ludźmi przez mikrofon i tu mi nie chodzi jak rozmawia z kolegami, ale z nowymi graczami na serwerze. Powinien się trochę opamiętac....
"Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze"
"Na Polskich łączach można jedynie pasjansa układać przez internet "
to ja powiem tak często wbijam na serwer pod różnymi nickami i wy wszyscy co to piszecie jesteście siebie warci żaden z was nie grzeszy kulturą odpowiednim zachowaniem(może i czasami ja też) a gry TP u was nie widzę zbanowac was nie można bo zaraz będziecie płakac że "stały bywalec jestem" dlatego popatrzcie się na siebie ludzie i pomyślcie jak wy byście się zachowywali gdyby do waszych rąk wpadła taka "władza" myślę że taki osoby jak adi i riverss były by gorsze niż bożydar dlatego wy nie powinniście się wypowiadc (bez urazy)
co do konrada (bożego) ludzie z Rl którzy grali na serwie m4f.pl żalą mi się że już tam nie grają z jego przyczyny (sory kondzio musze zabrac głos) mimo tego wiem że boży jest osobą która po tej całej aferze przemyśli swoje zachowanie i uspokoi się dlatego mój plan jest taki żeby dac mu szanse na okres próbny (ja w niego wierze i wiem że się poprawi)
ps. sory ze literówki ale pisze posta w pośpiechu bo wiecie święta i porządki
@edit: napisałem posta ale wyświetlił się pod wiadomościami martina i reszty
Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi
Napisał niepaucz
Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz.
Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności