Zamknięty Temat
Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Domyślnie

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Tego pana admina nie znam za dobrze ,ale na serwerze gram juz sporo czasu. I mam prawo sie wypowiedziec. A wiec tak zgodze sie z szanownym obywatelem
    marchewa, gdyz przyznam racje ,ze szanowny "Chudson" faworyzuje swoich kumpli. Jako przyklad daje "wykopanie" z serwera mojego zajebistego i najlepszego kolegi Tabora ktorego znam od kolyski
    Doszlo do sprzeczki miedzy nim a "rvss" i wtedy admin "m4f" czyli "Chudson" najproszcziej w swiecie mowiac wykoapl tabora. Jest to faworyzowanie kumpli.Adminem powinna byc osoba ogarnieta i swiadoma
    swoich praw i obowiazkow, dlatego tez popieram wniosek o zabraniu "Chudsonowi" jego praw i przywilejow. Pozdrawiam

Domyślnie

Panowie jak tak bardzo tego chcecie niech tak będzie.. , Biały troszke podoklejałeś co do zeznan :O i z Jasiem ugadałeś na steam ? napisałem „japa” , bo już nie mogłem znieść jego narzekań na mojego ducka jaki jego jest w tym interes ? , a do broni jednak musiał być to MÓJ KOLEGA :] zapytaj kogoś na serwie czy dostał za takie coś kicka/bana ? , a co do Aviury to się zgadzam bo nie mam mocnych nerwów i napisze co mi slina przyniesie na języch to jest błąd .. ale tak juz mam ;/ i nie moge się powstrzymać..
    narazie to chyba tyle...
    B0zy: W przyrodzie wszystko się równoważy , najpierw jak krece jointa - później joint kreci mnie :*

Domyślnie

smoluszek o jakiej Ty akcji mowisz ?
    B0zy: W przyrodzie wszystko się równoważy , najpierw jak krece jointa - później joint kreci mnie :*

Domyślnie

W końcu też należe do stałych bywalców M4F, dlatego się wypowiem. Otóż Admin jak bożydar jest osobą trudną. Dlaczego? Ponieważ ubolewa często nad tym jeżeli ktoś go zabije i zabardzo skupia się na grze i na własnych przeżyciach z grą niż na utrzymywaniu porządku na serwerze. Osobiście lubie bożegodara, ale jak słysze nawet od moich rl kumpli ( też stałych bywalców ), że BożyDar sobie już za dużo pozwala, no to o co kaman? Dostał 2 szanse, ale jak widać nie jest osobą o stalowych nerwach ( bo taki musi być admin ) i zachowuję się często jak dziecko. Patrzcie na Ogie'go. Najlepszy przykład. osoba spokojna, dobra w swoich fachu i nie skupiająca się mocno na grze. <-- nie to żebym się podlizywał, ale taka jest prawda.. tak samo aviura.. Mógłbym tu wymieniać kilu adminów, ale podałem najlepszy przykłąd. Wracając do bożydara, to nie to że chcę żeby odebrać mu admina, lecz chciałbym żeby on przeczytał te wszystkie posty i zastanowaił się nad swoim zachowaniem.. Jest nadpobudliwym kolesiem, lecz da sie jeszcze go znieść.

@EDIT
    Boży, nie chcę być niegrzeczny, lecz jest taka opcja jak EDYTUJ

Domyślnie

Nie pamietam dokladnie ,kiedy ta akcja miala miejsce. I nie bede szukal tego w archiwach "m4f" ,Bozydar szczerze to mi za przeproszeniem mi to ,,zwisa co ty robisz'' , no ale powstal juz taki wniosek to sie przylaczam.

Domyślnie

Tabor, skoro się juzz przyłaczyłeś, to jesteś za czy przeciw? Bo nie napisałeś tego :P

Domyślnie

Majkel tu sie z toba nie zgodze ,poniewaz bycie adminem to nie jest praca przynoszaca pieniadze.I nie chodzi o to a by byc zwyklym sztywniakiem,ktory za dobro wynagradza a za zlo każe, no badzmy ludzmi.Kazdy dla mnie moze sobie pozwolic na to zeby posmiac albo porozmawiac.Granie na serwerze nie powinno byc jedynie obowiazkiem ale rownierz przyjemnoscia.Mozna sie posmiac itp. itd. ale z umiarem.

Domyślnie

A wiec tak podobno nie mam prawa wypowiadania sie, hmm.... bana nie mam to chyba moge cos poiwiedziec. Bozydara znam jeszcze dlugo przed dostaniem adma, to prawda troszke wladza weszla mu w krew. Ale nigdy ale to nigdy nie dal nikomu kicka bana za to ze bron mu zabral rozumiem mi mogl nawet perma dac, ale jak to kumple. Jezyk ma niewypazony, ale to jak kazdy z was. I marchewa nie zaprzeczaj bo kurwa gram juz tyle czasu i ty tez lubisz sobie dopowiedziec. Jako admin sprawuje dopbra wladze, przestrzega zasad. Uwazam ze powinniscie dac mu jeszcze jedna szanse (druga). A panowie piszacy tego posta zastanowcie sie nad swoim zachowaniem. (wiem wiem ja tez mam niewypazony jezor, proboje sie powsiagnac - robioe postepy). Hmm... powinno byc tak ze marchewa najpierw ty moglbys zmienic zachowanie, a dopiero pozniej oceniac innych. Wzracam sie teraz do wszystkih adminow - Dajcie mu ostatnia szanse poprawi sie chlopak chyba kazdy zasluguje na druga szanse?

P.S Aviura jakbys mogl napisz do mnie. WAZNE!!!

Domyślnie

a co do WnD to widać właśnie widać jak sie miasto zachowuje :O ^^ STALOWA ma kose z Tbg i chodzi tu o to że sie zmówiliśćie ;> , cwaniak to Ty jesteś bo umiesz się spinać przez kable ;]

Domyślnie

@Adi
    "Uwazam ze powinniscie dac mu jeszcze jedna szanse (druga)." To była jego druga szansa
    @Smoluszek
    Oczywiscie. Masz racje, lecz np bozy tylko dzieli 1. gre Niestety.. Chciałbym zeby doszlo to wszystko do neigo i zeby zrozumial o co tak naprawde ludzie maja do neigo prenensje. Koles ma juz 18 lat. No poprostu.. I do niego sie ma zarzuty? Dorosly czlowiek a zachowuje sie jak dziecko :P czasem.. Ogarnij sie bozy. Wierze w ciebie :P