| -
Moderator
IP SERWERA 195.42.112.94:27015 
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !  -
Moderator
Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi  Napisał niepaucz Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz. Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności  -
Tak jak zamierzałem, wszystko zmierza ku temu, że będzie [ONLY AWP] + może Only HS.
@ DO PRF
Serwerek ma być zakupiony z serwerowni gry.wilan.pl, ponieważ mają przyzwoite pingi i mogę im zaufać. Miałem już u nich serwer diablo i spisał się na medal. Po drugie jest to najtańsze rozwiązanie i chce zakupić prywatny na 15 slotów ( w tym jeden zajmuje HLTV ) Ogólnie rzecz biorąc gry.wilan.pl mają najlepsze serwery w stosunku jakości do ceny.
-
Moderator
prywatny to nawet sie nie oplaca
Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi  Napisał niepaucz Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz. Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności  -
-
Admin Serwera CS
 Napisał *majkel* Tak jak zamierzałem, wszystko zmierza ku temu, że będzie [ONLY AWP] + może Only HS.
@ DO PRF
Serwerek ma być zakupiony z serwerowni gry.wilan.pl, ponieważ mają przyzwoite pingi i mogę im zaufać. Miałem już u nich serwer diablo i spisał się na medal. Po drugie jest to najtańsze rozwiązanie i chce zakupić prywatny na 15 slotów ( w tym jeden zajmuje HLTV ) Ogólnie rzecz biorąc gry.wilan.pl mają najlepsze serwery w stosunku jakości do ceny.
tak się składa, że mam serwer na wilanie i niby nie narzekam noo ale nieraz fps spadają :P ale nie ma co oczekiwać od 2 zł za prywata -
Postaw na shootersach albo gamepadzie to będę miał pingi po 5 "Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski. -
 Napisał Wick3D Postaw na shootersach albo gamepadzie to będę miał pingi po 5  To najpierw daj mi 50 zł, 30 sam zapłacę, bo wsumie taki serwer na 15 slotow publik kosztuje około 80 zł, zgoda? Nie pisz takich rzeczy, ponieważ to jest oczywiśte, ze tego nie zrobię. Po za tym to ma być w dodatku na próbę, bo nie wiem jak będzie się on sprawował. Miejmy nadzieję, że wszystko wypali. Jutro wpłacam pieniądze do wpłatomatu i serwer pon-wt powinien być.
-
Moderator
a moze by ktos sie dolozyl do servera nad tym nie myslales"?