+ Odpowiedz na ten temat
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Domyślnie

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

no tak macie racje .. ale... zauważcie jak puściutko było zanim zdecydowałem sie zostawić tylko 4 podstawowe mapy/
    Ja raczej pozostawił bym kwestii adminów vote na mapy.
    Jak admin widzi że zostało 3 min do końca mapy to niech zrobi vota na np. tuscan cbble i kabula ( są dodane w amx)
    z tym że zauważcie która mapa wygrywa jak da się kombinacje dust, tuscan ,cbble i kabul
    ja oczywiście nigdy nie widziałem żeby z takiej kombinacji wygrało coś innego jak dust.
    Wy jesteście wymagającymi graczami i doceniacie piękno map takich jak np prodigy albo cpl_mill jednak większość polskiej dzieciarni nawet nie wie co to jest
    Reasumując - powiem że sam bym zagrał na czymś innym niż te podstawowe mapy ale wizja że będę grał 1vs 1 bo tylu pewnie na serwie zostanie odstrasza mnie od kombinacji typu "nowe mapy"
    Dawajcie voty na coś innego , a w momencie gdy serw opustoszeje - a uwierzcie mi że tak będzie - zmieniajcie znów na podstawówke.
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

a co do TP i FFA a czy nie moznta dac po prostu nazwy martin4friwnds bez zadnego ffa czy tp .. i zacowac podstawowe zasady ze TT nie kampi tylko pake ma klasc itp.. itd...
    Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi
    Cytat Napisał niepaucz
    Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz.

Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności

Domyślnie

ja tam jestem za TP z dobrymi granicami raszu(chociaż to w takim razie nie tp bo tp to team play a mixy sa bez granic ),tuscna oczywiście w mapcycle i kabul tez może być.
    Nie lubie jakichs wymyślnych map, te co są, są dobre. Zadnych tam only hs'ow itp. No i te 16-18 slotów jakby było to 100% lepiej Ludzie na pewno wbiją prędziej czy później.

Domyślnie

Moim zdaniem nazwa serwer niema nic do rzeczy z ilością graczy, z tego co zauważyłem największą popularnością cieszą się serwery z modami takimi jak: Diablo Mod, BF2, death run, itp, następnie są serwery FFA a na szarym końcu TP. Dla większości graczy Cs'a liczy się dobra zabawa i rywalizacja, bo w tej pierwszej grupie ludzie walczą o to żeby mieć jak najwyższa range czy zdobyć nowe umiejętności a nie żeby grac w kółko te same mapy na zasadach TP

Domyślnie

To jak nowy serwer FFA+BF2 D: ? Kto chętny do składek

Domyślnie

ja np. gram tu bo to właśnie TP których mi brakuje, a gdybym chcial pograc na modach to bym wrócil do jednej z sieci gdzie swego czasu byłem adminem i jest bardzo dobra ;p

Ja własnie szukam takich serwerów TP z ogranietymi ludzmi gdzie gra sie TP i to co najbardziej przypomina mixa nie grając go ;p bo mi sie nie chce xD

Admin Serwera CS SedaN* is on a distinguished road Avatar SedaN*

Domyślnie

Nazwa na pewno jest dobra i nie ma sensu zmieniać. Kiedyś servery TP to było coś, a teraz weszły przeróżne mody i wielu osobom już się nudzi strzelanie ciągle tego samego. Zobaczyłem, że ostatnia dużą popularnością cieszą się servery DM, typu DM only awp albo dm + hs only.