| -
Gangster
IP SERWERA 195.42.112.94:27015 
TP to jedyna opcja która jest tutaj odpowiednia. Po co robić mody takie jak HS itp itd, najlepiej zostać przy starym dobrym teamplayu, który się dobrze sprawdził. Zmiana na serwer typu FFA oznacza tłok jak na puchatku, rasze, kampienie, również oszustwa, podsadzanie na tekstury, ogólnie rzecz biorąc LAMERSTWO. Ja jestem za zostaniem przy TP który jest moim zdaniem najbardziej odpowiedni .
-
Admin Serwera CS
Ja osobiście też jestem za TP jak do tej pory... tylko te strefy trzeba zrobić tak żeby działały jak trzeba, no i bym obniżył ilość slotów tak do 18 plus 2 dla adm. Zróbmy dobry serwer bez zbędnego badziewia....a co do ilości osób to uważam że od września m4f znowu się zapełni
-
Gangster
-
Moderator
no serwer jest troche zaniedbany chocby ten antyrasz niewiadomo ile trzeba czekac az sie wylaczy
fakt faktem mozna obnizyc sloty bo 10v10 ciezko grac TP a przez obnizenie slotow postawil bym drugi serwer ffa HS z opcja on/off wlaczalo by sie glosowanie czy gracze chca hs czy nie jest taki plugin
Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi  Napisał niepaucz Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz. Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności  -
botek
przed terminem wakacyjnym z tego co pamietam serwer tez czasem świecił pustkami w sumie to mozna zmienic liczbe slotów tylko czy to poprawi frekwencje a to chyba jest najwiekszy minus serwera no i te strefy....fajnie bylo by czasem
pograć na tuscanie albo cbble jak za dawnych czasów może jakis votemap automatyczny pod koniec ? niewiem ...ale jakies zmianty muszą być ;]
-
Moderator
albo westwood trzeba dodac inne mapy anty rasz trzeba zrobic no a TP hmm wszystki zalezy od graczy
Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi  Napisał niepaucz Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz. Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności  -
Moderator
westwood nie nadaje się na serwer tp, byłbym za dodaniem tuscana.
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !  -
Admin Serwera CS
-
Polecam dodać votemap. Wtedy server nie będzie raczej pusty, bo większość zdecyduje co chce grać i tak np 3 losowe mapy do wyboru +cbble +tuscan +kabul +cpl_mill "Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski. -
Gangster