+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Domyślnie

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Ja również bym przystawał za opcją serwera FFA , to bardziej pasuje ludziom, dac jakis dobry votemap albo mapcykl i powinno to ludzi przyciągnąc . A co do nazwy to nie mam pojecią :, moze "postrzelajmy razem" , "uderzmy w heda" ,ale to chyba zbyt banalne ;p , wiec to zostawiam wam ;d

Domyślnie

No to robimy serwer FFA z samymi statystykamii nic wiecej nie pchamy na serwa , a jak wpadne na jakos nazwe serwera to napisze :P

Domyślnie

Tez proponuje FFA bo jak ktoś napisał ludzie na to "lecą"
    A jeśli chodzi o mnie to nie gram w csa już chyba ze 3 miesiące i jak na razie nie zapowiada się żebym zaczął bo mi się jakoś nie chce, także mojego adma możecie dać komuś innemu
    We're all the same players in the game...

www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
    www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja

Domyślnie

jeżeli moge coś wtrącić wolałbym TP ;p ffa to jakas kicha...jedynie ujdzie ffa z obowiązkiem wykoywania celów mapy(no mogą być wyjątki np. 1v5 albo 1v2 z 5hp ;p), jedyna różnica w tym wypadku to byłby antyrasz Po prostu nie trafie takiej samowolki jak na tych ffa ;D

Domyślnie

@Martin, jakieś decyzje już podjąłeś ?

Domyślnie

Ja się wypowiem jako user . Moim zdaniem nazwa servera jest dobra . Tylko można by dać FFA , każdy teraz gra tj . Na fragi Lecz można zmienić nazwę servera na M4f.pl Nowy server FFA , nowy nieco by przyciągło użytkowników i graczy !;

Domyślnie

zmiana na ffa nie jest teraz potrzeba, coraz więcej ludzi gra na m4f, oraz coraz więcej takich z którymi można pograć tp, ten serwer coraz bardziej sprzyja grze drużynowej, z taka radykalna zmianą bym jeszcze poczekał, dobrych serwerów tp jest jak na lekarstwo.
    Panie Boże pomóż mi pamiętać:
    Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !

Domyślnie

Ta propozycja ciapisha nie jest zła TP HS mogło by być

Domyślnie

A ja jednak bym pozostał przy tym co jest ;]
    bo TP to jest TP, czlowiek sie nie wkurwia, jak go raszują jak kretyni.... bo FFA to jest zwykla bieganina, bez sensu ; /

Domyślnie

Ja tam nie widzę różnicy pomiędzy ffa czy tp, tak czy owak każdy na publiku gra na fragi.

"Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski.