+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Jestem za, cpl_mill powinien przejsc z tym ze nie ejstem do konca przekonany co do mapy tuscan, wiecie admini co sie dzialo jak ta mapa byla grana, zaraz ludzie wychodzili... tak samo sie teraz dzieje z trainem.
    We're all the same players in the game...

www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
    www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja

Domyślnie

dodałem cpl_mill i de_hell do mapcycla
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

Ale antyrasza jescze nie ma na nich czy juz jest ?
    We're all the same players in the game...

www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
    www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja

Domyślnie

I bardzo dobrze że dodałeś te mapy. W razie czego zawsze można je usunąć, wymazać, zmienić. Nie zabierałem głosu w tym temacie bo nie miałem nic ciekawego do wniesienia. Dobra robota.

Admin Serwera CS SedaN* is on a distinguished road Avatar SedaN*

Domyślnie

de_cpl_mill dobra mapa, nie wiem czy nie jedna z moich ulubionych. Dobrze, że ją dodałeś. A tuscan i cpl_mill są bardzo podobne, więc nie wiem czy jest sens. Server m4f zawsze mi się kojarzył z takimi mapach jak de_cpl mill, de_cbble czy tuscan.

Domyślnie

ja uwielbiam tuscana/traina i nie wiem dlaczego te mapy ludzi zniechęcają chyba nie potrafią na niej się dobrze ustawić/wbić zeby fragów nałapać no nie wiem ;]

Martin, dodałeś tuscana i cpl jedno po drugim? Chyba lepiej byłoby zeby między nimi były jakies 2-3 inne mapy ;p

Uprawnienia