+ Odpowiedz na ten temat
Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 97
    Kamper r3imanDo is on a distinguished road

Domyślnie

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Cytat Napisał przemesnk Zobacz post
    takie trochę głupie dawać ludzi na filmik którzy nic na forum nie piszą tylko na serwie grają
    Ja już się staram ^^

Domyślnie

Cytat Napisał przemesnk Zobacz post
    takie trochę głupie dawać ludzi na filmik którzy nic na forum nie piszą tylko na serwie grają
    No masz racje, ale myśle że Ci co siedzą na forum siedzą także już troche na servie, pozatym na razie mam fotki samych adminów lub graczy ze sporym stażem, więc nie ma co się przejmować

Domyślnie

ale jak napisalem na servie ze filmik bedzie,zeby zdjecia wysylali to odrazu ze wysla mowili xD
    dalem im adres m4f.pl to bedzie wiecej ludzi na forum moze

Domyślnie

ci co ci powysyłają foto z serva na forum pewnie wchodzą albo są zarejestrowani...
    Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi
    Cytat Napisał niepaucz
    Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz.

Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności

Domyślnie

Za to ja mam lepszy powód do zmartwień - nie odzyskałem pracy. Muszę robić ją na nowo, cóż, a byłem w połowie. Szykuje się nie przespana noc.

Ogółem mam foto przemesnk, Turna, Czuczu, Martina i R3miondo czy jakoś tak ( sorry ) Nie wstydzcie sie siebie pokazać i wysyłać foty na Oxidosis101@wp.pl albo wklejać tu!
    Ostatnio edytowane przez Oxidosis ; 26-12-2009 o 22:34

Domyślnie

Ja przyśle zdjęcie jak zrobie sobie CuDaŚnĄ sEsJę ZdJęCioWą pRzEd LuStReM

Domyślnie

Czy aby nikt nie ma ochoty wysłać swojego zdjęcia? Ostatni termin albo załatwie to poswojemu ( bójcie się )

Domyślnie

BUMP !

teraz mając dużo czasu wolnego powracam na server oraz jak obiecywałem chcę zrobić filmik pod tytułem m4f real photo.. Pozyskałem jeszcze lepszy program niż miałem oraz w 75 % już go ogarnąłem ( troche mi to zajęło ) więc posiadam jeszcze większe ambicje. Jedna prośba. Wyłajcie swoje foty na email Oxidosis101@wp.pl. Mam 5 prawdziwych zdjęć ( 6 z moją ) Nie bójcie siebie pokazać. Szczerze to licze na was. Dzięki.

Domyślnie

No i widać już jakąś poprawe, nie wielką ale widać. Ciapish to foto mnie za powaliło. Padłem na ziemie, dosłownie