+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

sory , bo naprawde go nie wyzywalem , po co mam wyzywać ADMINA ? proste ze ban poleci , nawet nie zauwazlem że gra na cbble na dd2 go tylko widzialem , wiec prosze o tego unbana , a po turnieju tam jakas kare wymyslisz

Domyślnie

teraz to ja tą decyzje pozostawiam tylko i wyłącznie smoluszkowi, jeśli zechce to cie odbanuje, jeśli nie to na następny raz dwa razy się zastanowisz zanim coś napiszesz
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

konkurs nie konkurs, kara musi być, skoro wyzywa adminów, graczy to najwidoczniej na nagrodzie mu nie zależy i nie widzę sensu dawać mu wcześniej unbana, jeśli ja spotkam się z taką sytuacja nie będę patrzył czy typ bierze udział w konkursie czy nie, i tym samym rezygnuje z konkursu żeby przypadkiem nie było oskarżeń ze ułatwiam sobie drogę do zwycięstwa
    Panie Boże pomóż mi pamiętać:
    Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !

Domyślnie

Nie wiem czemu ja to robie ale poznaj moje dobre serce. Z tego powodu ze jest konkurs kazdy powinien miec równe szanse , po konkursie sie rozliczymy.