| 2Likes -
Admin Serwera CS
IP SERWERA 195.42.112.94:27015 
NexE w czym sedno twojej skargi???gdzie ja się z Ciebie naśmiewałem???zastanów się co piszesz
-
prawie wylansowany
RAKOT a wiec ma skarge i zazalenie na Wielmoznego Pana admina RAKOT , Jego Mosc Rakot wyzywa oskarza napina i co najgorsze denerwuje ludzi , albowiem odnniose sie do sytuacji kiedy to jego typek wyzywal i obrazal graczy grajacych na m4f , wtedy to RAKOT o cczywiscie wielki obronca popieral go i utrzymywal kroku panu napince i razem z ni mobrazal graczy rowniez i mnie.A kiedy ktos mu sie postawi nonszalancko i bez upomnienia kickuje w najlepsze. Ach i bym zapomnial sytuacja kiedy to PAN wielmozny RAKOT nie moze zabic to zaczyna wyzywac i klnac na wszystkich graczy ktorzy mu podpadna. Chyba to na tyle bo niechcialbym ponizac Pana Rakota w innych sprawach. ;//
-
n00bik
Popieram to co napisał m0rph, gdyż nie raz widziałem jak RAKOT wyzywa na innych graczy tylko dlatego, że go zabili. Jak już ktoś mu coś odpowie to od razu jest kick/ban. To się bardzo często powtarza.
-
Gangster
1. Nie obrażam graczy jak mnie zabiją, to nie w moim stylu.
2. Mówiłem o tym ze każdy chce twój cfg, czyli prędzej się z Ciebie nabijałem, niż obrażałem.
3. Kicknąłem Cię za to, iż obrażiłeś mnię słowem "morda kurwo" czy cos w ten deseń.
NOiR x1337 has left the game
m0rph! : zer0 nic nie da cfg
uuchaAchany killed Waryjatq with m4a1
m0rph! : sry
NOiR x1337 connected
neQ killed uuchaAchany with ak47
zottkiefkkkaaaaa killed hTR' [t] with ak47
NOiR x1337 is joining the Terrorist force
*** MWMPdamek killed Wzr with a headshot from ak47 ***
rakot : daj cfg plaxx,/
m0rph! killed smith with m4a1
rakot : hahaha
rakot : zwlaszcza twoj
guFna bijom :/ killed zottkiefkkkaaaaa with m4a1
rakot : :*
MWMPdamek killed m0rph! with ak47
rakot (RADIO): Fire in the hole!
guFna bijom :/ (RADIO): Fire in the hole!
ciapish (RADIO): Need backup.
*** YOYO killed ciapish with a headshot from m4a1 ***
ciapish (RADIO): Fire in the hole!
Wzr dropped
Wzr has left the game
rakot killed 5pr1x with m4a1
rakot killed MWMPdamek with m4a1
*** RASH - OFF ***
guFna bijom :/ (RADIO): Affirmative.
5pr1x dropped
5pr1x has left the game
rakot killed YOYO with m4a1
neQ killed rakot with ak47
5pr1x connected
5pr1x is joining the Counter-Terrorist force
neQ killed guFna bijom :/ with ak47
guFna bijom :/ (RADIO): Roger that.
*DEAD* smith : aha info od wrozki ?
Chcesz byc adminem na tym serwerze ?
Napisz podanie na forum
*DEAD* NOiR x1337 : a ajk
* balkan po przerwje ! changed name to lame?!
] amxmodmenu
*** zottkiefkkkaaaaa killed uuchaAchany with a headshot from ak47 ***
m0rph! : sklej kurwo
m0rph! has left the game
rakot : no ra
Za to cię wyrzuciłem, nie robię tego tak o, a to się kwalifikowało na kick, zwłaszcza że skoro grasz na tym serwerze, równoczesnie akceptujesz regulamin na nim obowiązujący. Ktoś chcę screenshoty? pisać - są dwa.
Ostatnio edytowane przez RAKOT ; 05-09-2010 o 17:34 -
prawie wylansowany
Oj szkoda ze nie wstawiles wczesniejszej rozmowy miedzy graczami. A moje slowa ktore zacytowales juz byly osatecznoscia kiedy to nie chciales sie uspokoic. A i jezeli juz o tym piszesz to z jakiej racji sie nabijales ? A co do obrazania nie chodzilo tu w tym przypadku tylko mojej osoby.
Ostatnio edytowane przez m0rph! ; 05-09-2010 o 17:39 NON STOP NA OKRAGLO !!! -
Gangster
Muszę cię zasmucić ponieważ wczesniejszej rozmowy nie było. Powiedziałem tylko po tym jak mnie zabiłeś, że każdy ma twój cfg, nie powiedziałem żadnego obrazliwego słowa, coś widzę kombinujesz. Fakt to fakt, niepotrzebnie, ale nic poza tym nie mówiłem, ani nikogo nie obrażałem, choć zaraz pewnie pojawią się tu miliardy którzy mają twój config, i stwierdza że ja jestem najgorszy, taka prawda. Nabijałem się z Ciebie, ponieważ zniszczyłeś mnię tym że jestes rozchwytywany, a szczególnie twój config . Widzę naprawdę jesteś dobrze nauczony, nie miałeś problemów w gimnazjum z dresami ? .
EDIT: Nie będę się z Toba kłocił, ponieważ jest to bez sensu, bo i tak Ty zawsze będziesz miał swoją wersję zdarzeń, no i Twoi koledzy. Ja już skonczyłem, co wiedziałem, powiedziałem.
Ostatnio edytowane przez RAKOT ; 05-09-2010 o 17:44 -
prawie wylansowany
Oj Rakot niestety mnie zasmucasz twoim klamstwem ze wczesniejszej rozmowy nie bylo bo niestety nie robilem na cb. nigdy zadnych screenow poniewaz nie myslalem ze znizysz sie do najnizszego poziomu i bede musial ich uzywac. Teraz z Toba nie wygram bez udokumentowania sprawy wiec tez juz nie bede sie wypowiadal na ten temat. Tylko po co ten Sarkazm i jakies glupie zarty jezeli nic o mnei nie wiesz o i co najwyzej mozesz mi w wirtualnym swiecie pogrozic... Ale odpowiem na Twoje zalosne i glupie pytanie albowiem nie mialem doczynieniami z zadnymi dresami ani niczym podobnym. Jestes Zaskoczony?
-
Gangster
Zaskoczony? w żadnym wypadku. Nie przypominam sobie żebym coś o Tobie kiedyś gadał obrazliwego. Użyłeś stwierdzenia "pogrozić" czym ja Ci grożę?, rzucasz słowa na wiatr. Tak tylko pytałem )
-
prawie wylansowany
Ale slowo "grozic" uzylem w stosunkku do tego co pisales kiedys tam (nie tylko dzisiaj) na serverze ale podkreslam ze nie mam tego udokumentowanego wiec nie mam co sie unosic i z Toba nie wygram...
-
Gangster
Jak kto woli, jeżeli Cie urazilem, to przepraszam, nie miałem takiego zamiaru.