+ Odpowiedz na ten temat
Strona 7 z 23 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 226
Like Tree2Likes

Temat: Skargi i zażalenia...

Domyślnie

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

srytytyty Kebab no life to Ty masz , a Ty Ciapish nie idz na milicje ;p
    B0zy: W przyrodzie wszystko się równoważy , najpierw jak krece jointa - później joint kreci mnie :*

Domyślnie

Ciekawe kiedy Pan KASZTAN, PEFKA GRECJA i jego kolega wrzucą screeny, bo jakoś się doczekćnie mogę .. Pierw typ mnie wyzywa później patrzy czy jest admin a tu nagle sooooory, dostał bana,a Kasztan mnie straszy że mi admina Martin zabierze, to postanowiłem się odsteresować i dać mu perma na pożegnanie .. :P
    Śmierć mogła mnie zabrać do siebie nie raz, lecz to nie było to miejsce i to nie był ten czas.

Domyślnie

http://www.m4f.pl/forum/bany-f18/156....html#post7502

Skarga na admina Kylo...

Nie podoba mi sie sposob w jaki zamknales temat
    napisales tylko jedno nie uzasadnione słowo
    "Nie" wiem ze tak jest dla ciebie najlatwiej i najwygodniej, ale tak bez
    zadnego wyjasnienia.... Moze masz admina i moderatora na forum i masz wplyw na serwerze, ale jesli boisz sie konfrontacji i napisac cos sensownego na moj i bana temat to niestety ale podziekuje za gre wszystkim graczom na serwerze naprawde bylo milo.
    Prawdopodobnie nie masz nawet argumentow przemawiajacych za pozostawieniem bana ...
    To tyle o Kylo
    jesli jednak masz ochote cos do mnie napisac zapraszam napisz priv bo najwidoczniej nie mozna w inny sposob sie z toba porozumieć
    Ostatnio edytowane przez K4millo ; 01-09-2009 o 18:50

Domyślnie

zaczynacie mnie denerwować, temat tego bana był poruszany tyle razy że nie mam zamiaru napisać o nim nawet słowa więcej, irytujecie mnie już, ile razy mam mówić że bana nie zdejmę??? Nie i tyle....
    Panie Boże pomóż mi pamiętać:
    Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !

Domyślnie

Po pierwsze wez sie ogarnij jakie wy Skoro cie wszyscy denerwuja to po co sprawujesz wladze admina na serwie nie latwiej jest to wszystko rzucic i powiedziec NIE (ZAMKNIETY)? po drugie kwestia bana byla poruszana tylko raz a teraz powtorzylem bo myslalem ze troszke o tym pomyslales przez ten rok.
    Niestety ciezko ci to przychodzi jak widac z twojej wypowiedzi w dziale bany. Twoim obowiazkiem jest przynajmniej sie troche w to zaangazowac a nie olac jak by to nie mialo zadnego znaczenia . Takie traktowanie graczy naprawde jest bezsensowne przez wlasnie takich jak ty duzo ten serw traci.
    Skoro nie chcesz zdjac bana bo masz taki foch i zly humor, bo ktos cie urazil a tak naprawde nikt do konca nie wie o co chodzi z tym banem 3m sie.
    Moze sie jeszcze KYLO spotkamy bo chetnie bym sobie z toba pogadal ....

Domyślnie

Czy Ty nie pojąłeś sensu moich postów?? Ja nie mam zamiaru już rozmawiać z Tobą an temat tego bana, oraz na żaden inny temat, najlepiej żebym z kimś takim jak Ty w ogóle nie miał do czynienia, czy to tak trudno zrozumieć, za pierwszym razem powiedziałem ze definitywnie bana nie zdejmę, więc nie miałem zamiaru się powtarzać to wszystko, to mój ostatni post skierowany do Ciebie, nie mam zamiaru marnować czasu na rozmowy które nigdzie nie prowadzą...
    Panie Boże pomóż mi pamiętać:
    Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !

Domyślnie

Skoro uwazasz to za marnowanie czasu to twoja sprawa.
    Nie musisz sie osmieszac mieszajac sprawy Bombastika z moimi bo ja odpowiadam za siebie a nie ktos inny...
    Wiem ze rozmowa zemna cie przerasta juz to zauwazylem .

Ja tylko chce pokazac jakim naprawde jestes adminem. Dajesz wieksza dzienna dawke banow niz cala siec serwerow na tydzien. Tylko wbijasz na serwer i odrazu sypia sie bany bo kazdy po kolei cie denerwuje irytuje i przeszkadza ci w grze. Szczerze to mi tez sie juz nie chce pisac postow bo widze ze z toba sie po prostu nie mozna w normalny sposob porozumieć.

Najbardziej zdenerwowalo mnie to ze wplatales mnie w sprawe ktora nie byla calkowicie zemna zwiazana..... tak samo jak bobmastika.

Banuj dalej

Pozdrawiam.....

Domyślnie

Kłótnia z adminem jest jak paraolimpiada ;p nawet gdy wygrasz to i tak jest sie daunem;p

Domyślnie

Witam chcialbym zlozyc szczegolna skarge na admina o nicku "weed" nie dawal mi kicka ani bana ale skarga sie tyczy tego co zaszlo na mapie de_dust 2 wiec tak: gram sobie spokojnie nikt mi nie przeszakdza milo sie gra az w koncu jakzawsze gdy jest na servie zaczal sadzic sie do mnie oxi za to ze nie trafilem typa z awp a przypominam ze zawsze kiedy on wbije ma jakis powod zeby mnie pownerwiac i poirytowac wiec moze napisalem do oxiego "ciekawe czy tez w rl jestes taki mocny" moze i brzmi to smiesznie ale taka prawda no to przysadziali sie do mnie admina na do ktorych kierowana jest ta wlasnie skarga zaczal mnie tak jakby uciszac i nasmiewal sie...
    Ostatnio edytowane przez inside ; 16-03-2010 o 18:20

Admin Serwera CS TurniP is on a distinguished road Avatar TurniP

Domyślnie

To fakt zacząłem Cie upominać, ale dlatego że zaczęliście popadać bezinteresowna dyskusje. Zamiast grać to wy ciągle skakaliście sobie do gardeł takie dyskusje możecie prowadzić na gg a nie na serwie i jak zauważyłeś nie tylko Ciebie upominałem z Weed'em, ale wszystkich którzy popadli w tą dyskusje (chodzi tu też o innych graczy którzy zaczęli coś wypisywać na ten temat).
    "Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze"
    "Na Polskich łączach można jedynie pasjansa układać przez internet "