+ Odpowiedz na ten temat
Strona 23 z 23 PierwszyPierwszy ... 13 21 22 23
Pokaż wyniki od 221 do 226 z 226
Like Tree2Likes

Temat: Skargi i zażalenia...

Domyślnie

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Przemek, każdy kto tu przesiadywał od dawna, doskonale wie jak było. Poprzeczka była BARDZO, ale to bardzo wysoko postawiona. Zapewne każdy z tych osób ci przyzna racje. Faktem jest, że teraz adminem się jest z powodu wolnych miejsc.

Vanroy,na innych serwerowniach płaci się za admina ( na tych gorszych, bo np. na sterze jest sponsoring i nikt nie płaci za to, że ma funkcję administratora ) bo HA nie mają pipeniędzy, zeby to wszystko opłacić. A z powodu tego, że tam trzeba płacić, to jeszcze tam ludzie ogarniają i wiedzą co to odpowiedzialność. Natomiast tak jak tutaj, gdzie admin jest za "free", ludzie nie zdają sobie sprawy z tego co posiadają, stają się bardziej hardzi, stawiają się i pyskują. To jest oczywiste i do przewidzenia. Niestety teraz widze ze niektorzy troche naduzywaja wladzy, wkurwiaja sie ( za przeproszeniem ), ze ktos gdzies skampił i leci fala łez, czyli tzw tsunami, co konczy sie niekorzystnie dla graczy, bo dostaja bana. Zamiast zajac sie tymi co naprawde przeklinaja to wy zajmujecie sie pierdołami. Wejdzcie chociaz na chwile na serwer GunGame na STER i zaklnijcie chociaż raz, jak admin ma dobry humor to jest upomnienie, bo normalnie jest ban na 5-10 minut, czasem na godzne - w zaleznosci od "wielkosci" wiązanki. Nie mowie tego, zeby powiedziec ze oni maja lepszy serwer. Bron Boże, chce pokazać, ze da sie sprowadzic serwer do pionu i zeby chodzil jak szwajcarski zegareczek. To na tyle, Pjona

Domyślnie

Jest to dla mnie śmieszne i żałosne co robi admin "wcK~" naśmiewa się z graczy, przezywa a do tego fleshe rzucane na twarz swojemu teamowi. Karygodne zachowanie już nie 1 raz. Dodaje jakieś ScreenShot'y. Nie mam niestety więcej ale proszę o ogarniecie admina POZDRAWIAM.
    http://img847.imageshack.us/g/deinferno0013n.png/

Domyślnie

Z nikogo się nie naśmiewam i nie przezywam, to co gościu zrobił rundę wcześniej mnie rozdrażniło (stał afk na respie od 2ch rund, po czym w 3ciej ktoś od nas go zabił i został pod koniec rundy sam na sam z gościem od tt z paką, oczywiście ten co był afk się obudził i wyjebał naszemu ostaatniemu slaya... zero mózgu), a te fleshe rzucone były bo jak zawsze cały team biegł na mały, a potem zdziwieni że lose, więc nie napinaj tak koleżko, jeżeli to ty byłeś tym flasherem to powinienem był ci kicka dać za odwalanie takiej maniany, bo nie dość, że stałeś po stronie tt i ct twardo większość mapy afk na respie i za każdym razem po moich kickach twardo wracałeś na server, żeby znowu być afk to jeszcze przegrywamy runde przez twoje slaye.
    Ostatnio edytowane przez Wick3D ; 13-03-2011 o 17:38
    Martin and ciapish like this.

"Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski.

Domyślnie

Smiech jest to dla mnie!. piszesz ze cie slapowalem a nawet nie wiesz kto ja jestem : ) i grałem normalnie. Widziałem twoje zachowanie to zgłosiłem proste.

Domyślnie

Cytat Napisał krzychux24 Zobacz post
    Smiech jest to dla mnie!. piszesz ze cie slapowalem a nawet nie wiesz kto ja jestem : ) i grałem normalnie. Widziałem twoje zachowanie to zgłosiłem proste.
    Czytanie ze zrozumieniem leży i "pierdoli nie robi" widzę.
    jeżeli to ty byłeś tym flasherem
    Chyba nie znasz znaczenia słownikowego terminu "teza".

"Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski.

Domyślnie

Wicked Twoje zachowanie mnie bardzo dziwi. Gdy nie miałeś admina to miły tutaj "cześć" tutaj "coś" a teraz co chwile ciśniesz ludzi nawet jak Cię uderzą lekko. Tak jak ja ostatnio nawet przepraszam nie mogłem powiedzieć bo już zacząłeś kląć i jakieś pretensje. Zastanów się bo ktoś Ci odpowie to ma od razu bana. Ja Ci odpowiedziałem to bana nie dostałem bo nie mogłeś. Ale pewnie gdyby jakiś gracz tak napisał to wylądował by z permem lub banem na tydzień. PRZEMYŚL TO !!