+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 23 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 226
Like Tree2Likes

Temat: Skargi i zażalenia...

Domyślnie

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Acha i jeszcze jedno . Nie bedziesz mnie metalek wyzywal od wiesniakow , nie mowie szeptem gdy mówie skąd jestem SANOK ! A to , że mieszkasz w rzeszowie nie robi na mnie żadnego wrażenia

Domyślnie

Acha i nie wiem dlaczego zostales Metalek odbanowany skora ja nie , jak dostalismy kare po 2 h to powinnismy razem odczekac ;] Ale na szczescie Ciosek sie juz tym zajal i mnie odbanowal

Domyślnie

Jezeli Metalek Nie Spokornieje To Mu Podziekujemy Dałem Mu Admina Mysląc Ze Bedzie Spoko Ale Narazie Widze Ze Nie Wszystko Jest Tak Jak Ma Być!!

Domyślnie

No wiec, chodzi o admina jasiOOO.
    Poczatek mapy, dostaje he pod nogi. Nie wiedzialem ze upadl on JasiOOO'wi gdy padal trupem, wiec ukaralem "natychmiastowa smierc". Po chwili:

jasiOOO : cpl co jest udany...

*** Perfciu ^^ killed Bulwa with a headshot from glock18 ***
    Bleach (RADIO): Fire in the hole!
    CPL Bot : naucz sie he rzucac

(Terrorist) . : dol

jasiOOO : padlem idioto

jasiOOO : i mi wypadl...

Gimli killed CPL Bot with m4a1
    Kosior + mp3 killed *r4Zor* with mp5navy
    Bleach dropped
    Bleach opuscil gre
    Bulwa dolacza do Sil Terrorystow
    CPL Bot : to uwazaj next razem

Potem juz troszke ciekawiej, prosze zwrocic uwage na slowa ".":

*DEAD* jasiOOO : kurwa

*DEAD* ;n : f

*DEAD* Perfciu ^^ : jeb

*DEAD* . : co za kurwa cioty

*DEAD* ;n : grrrrr

. : fks ze obronione

bla bla bla : dobry cover

jasiOOO : cpl nastepnym razem powiem im zbey mnei nei zabijali ok ?

CPL Bot : spoko

jasiOOO : nie zbaijajcie mnie jak mam he
    w rece bo sie ciska CPL

Wogole nikt tam porzadku nie mogl utrzymac, ciagle obelgi, wiec w koncu puscily mi nerwy:
    CPL Bot : dobra morda masz admina i kozaczysz? dam do martina ssy z consoli jak klniesz to sie nie nacieszysz

jasiOOO : no ja ...

. : hahah

jasiOOO : hah

jasiOOO : ok daj :*

CPL Bot : ok

. : daj mu bana 1,]

ironiC aka SPOCONY.0 ogar (RADIO): Fire in the hole!
    *** ironiC aka SPOCONY.0 ogar killed ;n with a headshot from ak47 ***
    ZERa do pokeballa( , hop ! : frajer

HSL dropped
    ZERa do pokeballa( , hop ! : jaki

. killed Jaco with awp
    Kosior + mp3 (RADIO): Fire in the hole!
    Kicked :"Bot"

Moga byc bledy w budowie ale ciezko sie wkleja z consoli.
    Ssy z consoli mam wrazie czego jak cos to upomnijcie sie.
    Prosze o rozpatrzenie tego.

Domyślnie

Sprawą tą zajmę się osobiście.
    Poprosił bym jeszcze o dokładny czas zdarzenia- bo chciałbym sprawdzić to w logach serwera.

Domyślnie

Czas okolo 22:20 do 22:50. Gdzies miedzy tymi godzinami .

Domyślnie

Faktycznie znalazłem zaistniałe zdarzenie w logach i sam też tego nie pochwalam.
    Admini dostaną upomnienia ode mnie : Jasioo i r4zor za bezpodstawne kopanie ludzi na serwie bo znalazłem jeszcze to:

L 11/03/2008 - 22:40 [adminchat.amxx] Chat: "jasiOOO<1513><STEAM_0:1:18682924><>" tsay "nie zbaijajcie mnie jak mam he w rece bo sie ciska CPL"
    L 11/03/2008 - 22:40 [adminchat.amxx] Chat: "*r4Zor*<1493><STEAM_0:1:17685256><>" tsay "hahaha"
    L 11/03/2008 - 22:42:01: [admincmd.amxx] Kick: "*r4Zor*<1493><STEAM_0:1:17685256><>" kick "CPL Bot<1483><STEAM_0:1:19704489><>" (reason "Bot")

Dziękuje za informacje o zaistniałej sytuacji, postaram się poduczyć adminów kultury,
    a jeśli to nie poskutkuje to po prostu pożegnają się z tą funkcją.

Pozdro

Domyślnie

Po Pierwsze : L 11/03/2008 - 22:40 [adminchat.amxx] Chat: "jasiOOO<1513><STEAM_0:1:18682924><>" tsay "nie zbaijajcie mnie jak mam he w rece bo sie ciska CPL" Martin i co w zwiazku z tym ? napisalem zbey mnie nie zbaijali jak mam he w rece bo [pozneij mnie ogarniety typ patrz CPL BOT kara
    Po 2 nia tym serwerze nie dalem hcyba ani jednego kicka ani bana od jakis 2 tygodni
    I po 3 Martin looknij jakiego bana dal np. Kylo : Reason jestes tepa k.u.r.wa
    Banned by Admin dPassion.Kylo (Kylo) dzikei mi wystarczy Kultura na serwie musi byc widze :*** Pozdrawiam bota yy CPL bota hahaha

Domyślnie

aha Martin ja Ci moge porobic pare screenow jak admini klna ale po co ?
    dobra tyle robcie co chcecie ;]
    We're all the same players in the game...

www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
    www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja

Domyślnie

Jasiek Ty się nie zasłaniaj moim powodem bo to odosobniony przypadek, dałem mu bana najpierw na 5 minut za rzucanie fleshy, to po pojawieniu się komunikatu o banie wyzwał mnie od jakich tylko, gdy wrócił po 5 minutach jego postępowanie się nie zmieniło, a ja nie lubię jak mi ubliżają więc powód jest taki a nie inny, ma szczęście za na serwerze jest anonimowy bo jeszcze mógłby zarobić w pysk!!!
    Panie Boże pomóż mi pamiętać:
    Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !