eee jasiek chrzanisz, na mixach możesz nauczyć się tylko jak się ustawić z awp na danej mapie, najważniejsza jest koordynacja oko ręka, a to najlepiej ćwiczyć na dm-ach!!!!!!
Święta racja ;]
PS. Popraw linki do YT bo krzaczy coś w 1 poście
Amen.
Śmierć mogła mnie zabrać do siebie nie raz, lecz to nie było to miejsce i to nie był ten czas.
No wiec, apropo AWP pewnie widzieliscie nieraz jak gram :P niejestem hajtem ale podziele sie moimi technikami :P
Na poczatku, dodam ze jak ma sie wlaczone to ze pokazuje nicki na srodku jest o wiele prosciej gdyz wtedy wiemy ze celownik jest na przeciwniku
1. FAST ZOOM - PPM i niemal ODRAZU LPM (robie tak gdy wyswietla sie na srodku ze mam celownik na kims :P)
2. NO ZOOM - no to akurat nieco trudniejsze wiadomo, ludzie biegaja nieraz wyskoczy 2-3 i trzeba im szybko walnac headshota :P wtedy najczesciej na 1 wale Fast zooma (PPM I LEWY SZYBKO) a na nastepnych poprostu ciagle trzymam LPM i macham myszka :P najczesciej wtedy kucam gdyz z awp NIEWOLNO biegac bo nigdy sie nietrafi
no nie ale takie rady jak on podał to oczywiste są
@down : ja nie mówię że jestem pro i masz racje mój błąd nie każdy o tym wie (sory za taką opinie)
A ja nie czytam poradników jak strzelac itp.. ja poprostu sobie gram dla przyjemności no to co że jestem zerem
Ostatnio edytowane przez przemesnk ; 12-04-2009 o 12:14
Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi
Napisał niepaucz
Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz.
Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności
przemesnk oczywiste to jest dla kogos kto sie tym zajmuje, Tobie jak widze chcialo sie poczytac ale niektorzy sa na tyle ogar ze niewlacza 1 zooma zanim beda probowac swoich no zoomow A moze na M4F graja osoby ktore zaczynaja dopiero i o tym niewiedza ? nietraktuj wszystkich swoja miara, niekazdy jest tak pro jak Ty no ale coz, zebym niewiem jak sie staral, i tak zawsze ludzie beda cos gadac dlatego wasza opinia jest dla mnie niczym
Pozdro
Z reszta, mozemy sprawdzic jak Ty wykorzystujesz porady innych, chetnie zagram jakies 1v1 :P
GOWNO PRAWDA xD
najlepiej cwiczysz na botach ;] bo cwiczysz:
1.Refleks
2:koordynacje oko-ręka
3. Celnosc[jak se ustawisz 10 botow to ci wszystkie wyjda i wkoncu ktoregos musisz trafic, po pozniejszym czasie trafiasz zawsze tego co chcesz]
DM sa na 2 pozycji co do cwiczenia AWP
DM dobra rzecz mozna pocwiczyc refleks
ale jednak CW i roznego typu mixy naprawde pomagaja w graniu.
Mozna po takim sparze wbic na jakiegos TP serwa i odrazu lepiej sie gra.