Zamknięty Temat
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Ban dla Yokera.

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Pisze ten temat głównie dla świadomości Yokera, gdyż nie będę spamował na sb, bo ono nie jest od tego. Dna dzisiejszego o godzinie mniej wiecej 17:30 Gracz o nicku Yoker i jego (podobno) kolega dostali bana na 1 h ( Straszne) Ludzie, ja nie jestem detektyw Monk i nie będę wnikał w szczęgóły. Mianowicie, ch*j mnie obchodzi czy to jest twój kumpel, kolezanka, mama, siostra brat.. Gracze z mojej strony są traktowani równo ( przynajmniej się staram). Nie ma taryf ulfowych , bo to nie jest "rynek". Widzialem to co widzialem i uznalem, ze obaj zasluzyliscie na bana. Odpowiedzcie sobie na proste pytanie, czy normalny gracz strzela w swojego zawodnika podczas rozgrywki psujac komus gre? Dla mnie to jest dziecinne. A dziecinne zachowania nie moga miec miejsca na naszym serwerze. Ma byc porzadek. Co wiecej. Piszac na sb i "płacząc", czy bulwersujac sie i "napinajac" nie dosc ze nic nie wskóraż, to jeszcze bardziej sie pograzasz i uswiadamiasz mi/innym, ze jestes jeszcze dzieckiem i nie dorosles do tego by grac w taka gre jak Counter Strike. Dzisiaj nie gralem dlugo, ale np na takiej mapie de_Hell, zauwazylem, ze klociles sie z jakims gosciem ( moze nawet to nie byla dluga sprzeczka, natomiast przynajmniej krotka wymiana dosc niemilych slow, powiedzialbym nawet - wulagrnych, przez co ja musialem interweniowac piszac "spokoj". Klocac sie o 1 - godzinnego bana, dowodzisz, ze trzeba dac ci nastepnym razem bana na dluzej, zebys sie W KONCU !! przyznal do swojej winy i przeprosil za swoje zachowanie. Co wiecej, masz szczescie ze to ja bylem, Kylo czy GnK dali by ci dluzszego bana, oj dluzszego, wiec sie pilnuj. AA.. zapomnialem.. cos wspominales o twoim zachowaniu na serwerze, mowiles ze sie poprawisz tak???.
    Ostatnio edytowane przez majkel ; 09-09-2010 o 20:06

Domyślnie

Co do bana to nie mam pojęcia na jakiej podstawie go dostałem...to że typek stał mi przed celwonikiem, wcześniej ktoś mu zjechał 98hp, potem zaczał we mnie walić z usp, to stałem i patrzałem na bananie na pochylnie a on specjalnie chodzil za mna i stawal przed celownikiem...nie będę dawać się zabijać przez jakiegos dzieciaka co SAM celowo atakuje i prowokuje, cos zauwazylem a ze stal to strzeliłem...
    Co do hell to nic sobie nie przypominam, znając życie wbiłeś w połowie tej rozmowy, zreszta jak zawsze a wtedy najwiecej wiesz. Z tego co pamiętam to teamkiller z kimś tam napinał a ja się wcale nie odzywałem...przydałaby się obecność Martina i jego możliwość spojrzenia w logi bo chyba nikt inny takiej mozliwości nie posiada.

A takie bezkrarne banowanie po prostu mnie wkurza...nie jestem jakimś chłopcem do bicia żeby dostawać bana z nie swojej winy...

Ciekaw jestem jak mogłeś coś widzieć będąc w tt ale to szczegół...

Domyślnie

"Co do hell to nic sobie nie przypominam,"
    To siegnij pamiecia - to nie bylo tak dawno, no chyba ze nie lubisz rzeczy ktore ci nie sprzyjaja,.
    " znając życie wbiłeś w połowie tej rozmowy, zreszta jak zawsze a wtedy najwiecej wiesz"
    Wbilem, kiedy wbilem, rozmowa zaczela sie pozniej , masz racje jestem wszechwiedzacy.
    "A takie bezkrarne banowanie po prostu mnie wkurza...nie jestem jakimś chłopcem do bicia żeby dostawać bana z nie swojej winy..."
    Biedactwo...
    "Ciekaw jestem jak mogłeś coś widzieć będąc w tt ale to szczegół..." Jestem czarodziejem i widze wszystko Zapmniales o tymze mam taka magiczna fukcje jak adminspec
    "przydałaby się obecność Martina i jego możliwość spojrzenia w logi bo chyba nikt inny takiej mozliwości nie posiada."
    Wystarczy sciagnac demko.. Takie trudne? :>

Koniec, sprawa zakonczona, nie bede bagatelizowal tej smiesznej sprawy, juz nie moj problem, ze nie potrafisz przezyc godzinnego bana Pozdrawiam.

Domyślnie

Yoker jak jestes taki niewinny to broń się argumentami dzisiaj bana dostałeś? sciągnij i pokaż demko z akcji ale to i tak moim zdaniem jest glupota zeby plakac bo dostales bana na godzine
    ...
    Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi
    Cytat Napisał niepaucz
    Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz.

Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności

Admin Serwera CS J@r[] is on a distinguished road Avatar J@r[]

Domyślnie

Dokładnie, dostałeś bana na 1h? no tak to ogrom czasu( 2-3 mapy odpoczynku) kurde afera jest na forum taka, jakbyś dostał perma za to że wziąłeś komuś awp. dobra ale co ja mam do gadania. kłóćcie sie dalej, nie wiem bijcie sie o to, albo walnij tekst " chodź cwaniaku ESL" róbcie z forum syf dla niewyżytych dzieci. pozdro

Domyślnie

kłóciłem się bo zostałem źle wg. mnie potraktowany a 1h akurat teraz do pogrania to duzo bo nie zawsze mam czas/chęci/możliwość zeby zagrać

możesz zamknąc w końcu ;p

Domyślnie

żeby nie było że nie zabieram głosu w tej sprawie to wtrące swoje :

3-grosze

i zamknę ten temat..
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Uprawnienia