| -
Cwaniaczek
It's me, again
IP SERWERA 195.42.112.94:27015 
Dobra mam potencjalnych winowajców, możecie gadać, że się upieram ale np. Pan martin(nie MS, nie ty ) strasznie śmierdzi. Winowajców tzn. mam na myśli gracza z nickiem "MIEKKI STEFAN" oraz Insuline na pierwszy demku a na drugim gracza "martin". Także jak ktoś chce niech ściąga dema i ogląda, a ja zaraz poszukam SID tych graczy.
1. Demo numer 1 (http://w647.wrzuta.pl/plik/06soNrNZBLw/de_inferno)
2. Demo numer 2 (http://w647.wrzuta.pl/plik/9AmGJUb7Bo2/train2)
insuline (STEAM_0:0:27273415)
martin(nie znalazlem ;/ )
edit. znalazłem ID stefana jest pierwszy w statystykach: STEAM_0:1:17443096
Po serwie biega .GanDzIa.! i jest prawdopodobnie odpalony, tak twierdze ja i pe`1 z tym, że hltv z dzisiejszej mapy nie ma jak koksil a poza tym ma fake steama i trza już za to banować na IP których używa ;p
Aktualizacja:
prawodpodobnie dwóch(1 na pewno) cziterów: demko(obydwóch tam znajdziecie)
1. baqros- banowany na jednej sieci serwerów, miał pokazać ssy, nie pokazał jego SID(STEAM_0:1:33636013)
2. probably CRUZEN OVSKY sid'u (STEAM_0:0:25698267)
Proszę aby ktoś się tym zainteresował 
zainteresowała mnie super ekstra gra Premonition:
jego demko+ jest tam baqros z perfidnym wh(sid wyzej) Premonition's demo
Jak dla mnie 100% wh ale sie dobrze kryje...
18:32 it was amazing...
Ostatnio edytowane przez Yoker ; 31-08-2010 o 20:28 -
-
Cwaniaczek
mógłby ktoś dema oglądnąć...
widzę, że wisi to wszystkim czy cheaty latają po serwie...zaraz pewnie będzie, że paranoje mam itd(VANROY kox) ale staram się bo mnie dobija, niby czemu taki pro elo gościu gra na publicu? Z tego co wiem to się napier**** mixy w takiej sytuacji
-
Admin Serwera CS
-
Cwaniaczek
Wiem, że są a sprawdzam jedynie tych którzy robią w to baardzo dziwny sposób a ty na serwie jako wielki znawca gry i specjalista od cheatów zacząłeś sam sapać.Także jeżeli nie wnosisz NIC do tematu, a nie widze żebyś coś tym postem wniósł(ja za taki dostałem warna) prosze cię o nie wypowiadanie się ;p
@ VANROY
ja przynajmniej coś podejrzewam i coś robię, wnoszę coś tym co robię a ty masz na wszystko wylane i wisi ci to, że biją cie cheaterzy i jak widze nie możesz poczuć swojej wartości jeżeli każdy co cię biję jest w porządku, czasmai gram gorzej, czasmai wręcz przeciwnie a dziwne żeby takie hajty grały na publicach...więc sprawdzam baardzo dziwne przypadki.
Ostatnio edytowane przez Yoker ; 01-09-2010 o 14:03 -
Admin Serwera CS
To po co zaczynasz mój temat "koksie". Nie jestem znawcą chciałem Ci tylko uświadomić, że swoimi podejrzeniami i obrażaniem graczy robisz z siebie tylko pajaca -
prawie wylansowany
tutaj sie zgodze w 100 % z Yokerem jezeli chodzi o gracza baqros do reszty sie nie wypowiem bo nie gralem z nimi . WARIAT
-
Gangster
A kim TY kurwa jesteś ?. Tylko sie nie obraz, po prostu cie nie znam ;p.
EDIT: Ok
Ostatnio edytowane przez RAKOT ; 02-09-2010 o 09:36 -
-
Gangster
skan baqrosa na 21;05 mnie zgniotl, chyba w tym czasie
Uprawnienia