+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Temat: szpan

Domyślnie szpan

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

*SPEC* .ADMIN : ycedo nie rozumiem chlopczyku o co ci chodzi?

PTB: Round ended, checking teams.
    Kicked by Console
    Kicked
    Connecting to 195.42.112.94:27015...
    Connection accepted by 195.42.112.94:27015
    * Przywileje ustawione

BUILD 4883 SERVER (0 CRC)
    Server # 328
    cedo connected
    cedo is joining the Counter-Terrorist force
    Mistrz 33 i 1/3 Kulki is joining the Counter-Terrorist force
    Sailer dropped
    .ADMIN : zostawie

cedo : dzieciak

.ADMIN : ale nie toleruje chamstwa

[AMXBANS] ===============================================
    [AMXBANS] Zbanowany przez .ADMIN
    [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.m4f.pl
    [AMXBANS] Przyczyna: '0'
    [AMXBANS] Czas: '5 minut'
    [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:20395713'
    [AMXBANS] Twoje IP: '109.196.93.99'
    [AMXBANS] ===================

poszło o to, że zwróciłem adminowi uwagę,. pomimo iż zmienił mapę zaczał sie ciskać jak dwuletnie dziecko
    mialem racje i nie mogl sie z tym pogodzic pozbywajac sie mnie na 5 minut. GDZIETAM ZNALAZLES CHAMSKA ODZYWKE?dzieciak.

Domyślnie

konsoli to się robi ss, a nie wkleja tekst na forum...

Domyślnie

nie koniecznie... więc nie gadaj głupot, raczej wątpię żeby ktokolwiek chciał bawić się w edit konsoli.

Domyślnie

@Cedo
    Twoja bezczelność nie ma granic Dlaczego? Dlatego ze zalozyles ten smieszny temat. Sam sie wkopałeś.
    @ RAKOT
    to spojrz teraz i porownaj moje zeznania z jego . Zobaczysz ze probowal odwrocic kota ogonem i powiesic mnie za uszy. Niestety klamstwo przegrywa.

pe'1 ma racje, dlaczego dopiero od mojego momentu zaznaczyles? ja pokaze cala rozmowe Juz wrzucam screeny. J Jakos inni sie mogli zachowac kulturalnie, i porozmawiac z adminem jak ze zwyklym graczem, tylko ty kolezko wyszedles z dziecinnym tekstem " placz". Mi mapa byla obojetna. Ale jak wszedlem i dowiedzieli sie ze mam adma, niektorzy prosili mnie o jej zmiane, dlatego dalem vote. Jak widac najwyrazniej inni maja te 16 lat skonczone i moga grac w csa. Ty idz prosze wyluzuj najpierw, ochlon i popracuj nad emocjami. Przy okazji - chcialem dac bana na 1 h ale nie wyszlo, i powod tez nie wyszedl - cos sie stalo z moja klawiatura - zaczela szwankowac.

OTO SS:

EDIT:
    Wpiszcie sobie jego steamid : STEAM_0:1:20395713 do wyszukiwarki w banach: http://bany.m4f.pl/ban_search.php. Dostal bana od Kylo za brak kultury i od automata ( musial sie na kims wyladowac )
    Ostatnio edytowane przez majkel ; 29-08-2010 o 00:13

Domyślnie

Prawda jest taka że ja mam te dziecinne problemy w najgłębszym zakątku mojej chudej dupy
    a ty majkel jako admin powinieneś panować nad nerwami i chłodno oceniać sytuacje.

Srać na to nie będę wnikał kto winny. Zamykać temat i po sprawie.
    Internetowi napinacze.
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

Moglibyście przedstawić calą sytuację? Chodzilo oto, że admin chcial zmienić mapę a gracze(np. cedo) nie chcieli czy na odwrót? A poza tym naprawdę dziwne od razu wpadać na forum z banem na 5 min... naprawdę nie możesz przeboleć, że przez 5 min nie możesz grać?

Domyślnie

Ja nie chcialem zmieniac mapy - mi bylo to obojetne, u mnie w timie, w terro prosili mnie o zmiane mapy. Ja dalem vote, bo chcialem sie dowiedziec czy wszyscy gracze wyrazaja na to zgode. 2 zaczelo mi mowic jak sprawa wyglada - po partnersku, grzecznie, a cedo jako jedyny zaczal sie sadzic.
    Generalnie bylem opanowany, moglem nie walic prosto z mostu z tym chlopczyku, no ale coz, nie cofne, a po za tym staralem sie trzymac jezyk za zebami
    Ostatnio edytowane przez majkel ; 29-08-2010 o 00:23

Domyślnie

ahahahahaha Majkel w sumie mogles Mu za takie "sadzenie" nawet perma dac szczerze mowiac kompletnie nie rozumiem dlaczego dostal bana, w sumie tlyko 5 minut ale za co ?
    We're all the same players in the game...

www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
    www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja

Domyślnie

mialem zly humor, a denerwuja mnie takie teksty, Jasiu.

Admin Serwera CS SedaN* is on a distinguished road Avatar SedaN*

Domyślnie

cedo, powinieneś się cieszyć, że tylko na 5 min a nie jeszcze się pogrążasz i temat zakładasz. 5 min przebolejesz chyba, nie?

Uprawnienia