+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Ban masta

Domyślnie Ban masta

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Yoker prosiłeś żebym napisał wyjaśnienie a więc pisze
    Otóż wszedłem na serwer tyle co, byłą grana mapa de_nuke. Wszedłem normalnie do tt, kupiłem broń i szybko pobiegłem do kurnika, czekałem aż ktoś mi podejdzie pod celownik no i wyszedł masta. Zabiłem Go, za chwile padłem a tu w moją stronę wyzwiska, ze jestem kurwa, że kampie (przypominam ze tyle co wszedłem na serwer) powiedziałem Mu żeby się ogarnął bo nie życzę sobie żeby mnie wyzywał od kurw. Odpisał mi, ze chuj go obchodzi czego sobie życzę i ze może mi "nasrać na klatę" i co mu zrobię i sapał. no to dałem mu bana, na koniec jeszcze do mnie rzucił parę tekstów i stwierdził ze i tak Go ktoś od banuje, tylko do końca nie wiem kto ale to już nie moja sprawa Dlatego nie usuwajcie Mu bana bo nie będzie mnie jakiś e-napinacz wyzywał za nic. W skrócie to chyba tyle
    We're all the same players in the game...

www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
    www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja

Domyślnie

Znam maste, od dawna, znzany napinacz Jego brat kiedys jechal an wh i on tez, ale pozniej dostal bana i sies konczylo Ale to taka mala dygresja. Tak przy okazji, wiem ze on lubi wyzywac i jestem za tym zeby nie usuwać bana, co wiecej o skroceniu mozna tylko dyskutowac w pozniejszym czasie. Co wiecej, Jasiu, ja na towim miejscu, bym sie nie tlumaczyl kolesiowi, w dodatku nie tego ktory dostal bana - dlaczego to zrobiles. Postapiles tak i juz, to twoja sprawa. Mi by bylo szkoda czasu.

Domyślnie

Prosilem o wyjasnienie na pw i pisałem Jasiowi, że nie musi tego robić jeżeli nie chce bo adminem nie jestem ale grałem kilka/nascie razy z Mastą na serwie i wydawał się baardzo spoko, ogarniał grę, kulturę to tez bardzo i w ogóle był miły więc się zdziwiłem dlaczego niby został zbanowany. Nie będę pisać nic na jego usprawiedliwienie bo mnie tam nie było a tak tylko pytałem bo wydawał się "normalny" a tu taki zonk ;p peace

Domyślnie

Kulturalny i mily byl wtedy kiedy mial humor i wtedy kiedy napisal podanie na admina, teraz juz mu to wali, bo wie, ze go nie dostanie.

Admin Serwera CS SedaN* is on a distinguished road Avatar SedaN*

Domyślnie

Też właśnie go nie raz widziałem, kiedy organizował napinke. Dobrze postąpiłeś, nie masz się czym przejmować

Domyślnie

Kpiną by było jakby masta sie tutaj wypowiadał. Bardzo dobrze, gratulacje

Uprawnienia