+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Temat: ban murzyn

Domyślnie ban murzyn

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

nie wiem jak to mozliwe ale dostałem bana a screenow nie zrobiono mi napewno macie jakis podglad na robione screeny przez admiow proszę o wyjasnienie !!!!!!!!!!!======================================= ========
    [AMXBANS] Zbanowany przez zel betonowy kloc
    [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.m4f.pl
    [AMXBANS] Przyczyna: 'WH - wrzuc screeny na forum m4f.pl'
    [AMXBANS] Czas: 'permanentnie'
    [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:17794991'
    [AMXBANS] Twoje IP: '89.73.250.88'
    [AMXBANS] =======================================
    Ostatnio edytowane przez murzyn ; 27-08-2010 o 20:19

Domyślnie

nie zrobilem screenow, bo to co robiles bylo dla mnie i dla 2 innych gracyz przegieciem
    jest demko i tam mozna wszystko zobaczyc. - de inferno. godzine zaraaz podam

Domyślnie

czekam na demko ;p poza tym coś dużo tych permów nalapales

Domyślnie

Zaarz dam demko, tylkko powiedzcie ile tzreba cofnac zeby wziac te co sie chce. 2. wpiszcie sobie jego steamid - STEAM_0:0:17794991 - w google. same permy..

Pomozcie mi szukac. tu ejst link do dem: http://www.m4f.pl/dema/demo.php
    dostal bana o 18:59
    zlozyl skarge o 17:15
    mapa: inferno Ja troche nie ogarnia, . bo zmeczony po pracy, a jeszcze sprzatanie domu mnie czeka
    Ostatnio edytowane przez majkel ; 27-08-2010 o 22:33

Domyślnie

z tego co wiem to czasy demek sa o godzine lub nawet 2 do przodu, poszukam demka ;p

edit. no rzeczywiście zjebal troche ;p nie wiem w czym tkwil problem aby tych ss'ów nie mógl zrobić

sciagam wlasnie jakies demko w8

ps. dobra demo mam z tym refleks murzyna i ogladam wlasnie, po obejrzeniu spakuje i wrzuce na cos

Dobra, demko oglądnąlem i powiem tyle: UNBAN.
    Nie wiem w ogóle na jakiej podstawie go zbanowales jedyne co moze miec to no recoil bo zawsze zabijal z full auta xD ale moze to po prostu dobrze opanowany recoil+szczescie
    Natomiast zastanowilbym sie nad zottem ale nie chce mi sie sciagac/szukac demek z jego gra a od jakiegos czasu gra(kilka dni ) no i bardzo czesto otwiera a patrzac na niego na tym demku to takie przeblyski ma ze jezdzi po scianie za kims, nie idzie gdzie wiecej przeciwnikow itp.

demko zaraz wrzuce

oto link do demka: http://w662.wrzuta.pl/plik/9fihi3Xy9zR/murzyn
    Ostatnio edytowane przez Yoker ; 27-08-2010 o 23:19

Domyślnie

to w takim razie zjebałeś sprawe za przeproszeniem zrobiłbyś screeny i by było wiadomo , owszem miałem dużo banów ale większośc była zdejmowana po wrzuceniu screnow ( nie wszystkie ponieważ te pozostale bany były bez screenow i przegladania demek więc nie mialem jak sie usprawiedliwic)
    Ostatnio edytowane przez murzyn ; 27-08-2010 o 22:53

Domyślnie

Jest coś takiego jak anty ss, wiec demko do przejrzenia pozostało.

Domyślnie

zbanował mnie zapewnie za akcje w której on kryl banana z awp na inferno ja wybieglem z pochy na banana i dostał skana w glowe owszem ta akcja bylo dosyc podejzana ale nie mozna oskarżac kogos na podstawie 1 akcji
    Ostatnio edytowane przez murzyn ; 27-08-2010 o 23:59

Domyślnie

no to byla jedyna dziwna sytuacja jak ogladalem demko ;p

Domyślnie

powiem od siebie tyle że na tym serwie jest wiele innych ludzi z magicznym info a zamiast sie nimi zając to wy banujecie mnie za jakąs farciarską akcje

Uprawnienia