Mam dla was wspaniały prezenci a mianowicie w typkow do zbanowania. Cieszycie sie?! YEAH
Dobra jedziemy
Pierwszy konfident "the one" SID ze statystyk: STEAM_0:0:27046975(dobra typek wbil na serwa z wh oczywiscie i mam juz jego praowdlowy SID, edytowałem posta)
Radzę ściągnąć demko na którym również jest drugi konfident o nicku creator, niestety nie mam co robić ss'ow bo typ jedzie na esp wg mnie wiec na nic sie one zdadza. Tak więc proszę pe'1 czy GnK ściagnijcie demko o tej nazwie:"2010-08-21 21:15 /demo-1008211852-de_nuke.dem 24.1 MB"
A i tutaj SID creatora:
Dobra dobra upne jak nie bede nic robić na kompie
Ostatnio edytowane przez Yoker ; 22-08-2010 o 11:20
dobra oto to demko(http://w46.wrzuta.pl/plik/15bXaRMtuS6/nuke2), owy the one dziś wbił na serwa i zaczął coś napinać itd. jak mu powiedziałem ze ma wyjść z wh i ze na forum jest. Po czym wyszedł wrócił po jakimś czasie i mówi ze nic nie ma a nie wiem skąd demo miał -,- przecież go nie wstawiałem, chyba ze stwierdził po ss'ach. Ja zabieram się za kolejne jego demko z nuka co grał teraz bo znowu mega skany...
A i zapomniałbym po wygooglowaniu jego SIDu az 4 strony pojawiają się wiekszość banów za wh w tym zbanowany na BL !
Edit.
Po oglądnięciu kolejnego dema dalej twierdze że ma wh...mogę upnąć to demko z kolejnego zresztą nuka ale tam mało gra, pod koniec trochę ale i tak widać wh np. akcja wchodzi na kwadrat, wyciąga HE, naciąga he i ustawia jakby mial rzucać na przybudówkę i nagle typ wbiega z tamtąd i idzie w strone kurnika to jednak szybka zmiana decyzji i he pod miejsce gdzie przechodzi potem dalsza akcja też niezla...no i typ na BL jest więc mam nadzieję że ktoś się tym w koncu zainteresuje
Edit.2
Czemu nikt go nie banuje?
Zalaczam 2 kolejne ssy demko zeby sobie sprawdzic jak ktos nie wierzy...na serwie kilku graczy na niego narzekalo nawet...
Yoker badz cierpliwy, cieszy nas ze wyłapujesz czity ale w weekend raczej nikt takimi rzeczami sie nie zajmuje, wkrotce powinni sie wypowiedziec "specjalisci"^^ i bedzie wszystko jasne jeszcze chwilke poczekaj
We're all the same players in the game...
www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja
Ahahaha, dawno się tak nie uśmiałem przy oglądaniu dema typ PERFidne () WH. Już od pierwszej akcji w której wbił na serwer mylił ściany strzelając z dgla lub poprostu robiąc to jeszcze gdy nie wyszedł zza skrzynek,a ten refleks z awp, mhmmmm. markeloff by mógł o takim pomarzyć
Dobra spoko ;D będę czekać ,a denerwowałem się tak bo Martin zbanował 1 typa a drugiego nie. Wczoraj z nim gadałem to On nawet nie wiedział, że ich dwóch podałem
Ahahaha, dawno się tak nie uśmiałem przy oglądaniu dema typ PERFidne () WH. Już od pierwszej akcji w której wbił na serwer mylił ściany strzelając z dgla lub poprostu robiąc to jeszcze gdy nie wyszedł zza skrzynek,a ten refleks z awp, mhmmmm. markeloff by mógł o takim pomarzyć