grubson37 ewidente WH
IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Na polecenie Martina 
Proszę o bana dla pana o nicku "grubson37" SID: "STEAM_0:0:21071000"
Sytuacja:
na dd2 jade go do 0,zamyka jakos 5 do 12(no dobra nie do 0 xD) ja 33 do 7 i kilka godzin(moze 3-4) później gram z nim na nuku. Kilka kacji, jego kille przez sciany itp. no dobra mysle może to jego dobra mapa. To po jednym skanie na mnie sie wkur***** i sciągnałem demko z nuka odpaliłem NS'a z wh i przejrzałem demko...100-u procentowe WH.
Potem na trainie napierdzielał już konkretnie bez krycia ale i z tym wh mu wtedy aż tak super nie szło 
Na serwie na trainie był Diverse(?) i Delay, którzy moga potwierdzić że typ ma wh, na pewno ten pierwszy ;p
Demko mam jedynie ściągniętej ze strony mogę podać nazwę czy czas o której grałem( chociaż nie zgadza się z tym z demkami)
Chyba ten NUKE: 2010-08-18 18:17 mam go na kompie ale 17 MB upload to będzie dosyc długo ;/ także mogę jedynie porobić jakieś ssy jak ten typ skanuje prosto po baniach bo kręcić demka oglądając demka się nie da. Chyba, że znajdę jakiś program do krecenia filmików to coś nagram i wrzuce jak Gienkowi demko z serwa nie bedzie pasowac