| -
n00bik
Ban za niby WH :)
IP SERWERA 195.42.112.94:27015 
Dostałem bana na cbble od Admina smoluszka , wbił nagle do gry zrobił 10 ss'ów i ban ;| pozdro typje o to ss i oczywiście unban . PZDR. http://img695.imageshack.us/gal.php?g=decbble0000s.png o to 10 ss'ów -
Admin Serwera CS
Screeny rzeczywiscie czyste. A co do twojej wypowiedzi to gralem cale dwie mapy de_dust2 i de_cbble i mialem pewne podejrzenia. Ban za wh zostanie zdjety ale niestety obrazales brzydko mnie przez mikrofon i dostajesz za to kare na 2 tyg.
-
n00bik
haha Ty jesteś nie normalny ^^ nie zauwazyłem Cię nawet że grałes człowkieu to jak mogłem Cie wyzywać ?^^ zastanów się dziecko .. po 2 grałęm sbie na cbble i nagle 10 ss mi robisz to Ci w tedy napisałęm po co robisz ss WH ? dokładnie to i nie kłam że Cię wyzywałem bo nawet Cie nie widziałem,nie istniałeś dla mnie w tedy , wiec ściagnij mi bana bo nic złego nie zrobiłem ..
-
Admin Serwera CS
Moze jestem nie normalny nie wiem nie badali mnie psychiatrycznie , bana ci nie sciagne.
Jeśli nie wierzysz ze gralem obejrzyj dema z de_dust2 oraz de_cbble. Po otrzymaniu bana , powiedziales do mnie bardzo nie cenzuralne slowa przez mikrofon , przeciez mam prawo cie sprawdzic po to tu jestem i nie rozumiem twojego zachowania, wielkiego oburzenia oraz goryczy.
Ban zostaje!!!
-
Administrator
Jedno jest na razie pewne nie grał na wspomagaczach, przynajmniej na screenach nic nie wyszło.
w związku z trwającym konkursem na najlepszego gracza, gdzie gracz luqi trzyma się na wysokiej pozycji w rankingu myślę że długi ban właśnie w tym momencie jest karą trochę zbyt surową.
Proponuje usunięcie bana na czas trwania turnieju, gracz odpokutuje co najwyżej później
Smoluszek uważam to za odpowiednie rozwiązanie , banowanie jednego z faworytów może poskutkować późniejszymi głosami o faworyzowanie innych graczy biorących udział w turnieju.
Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.
Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:  -
Admin Serwera CS
odemnie masz Luqi perma za całokształt obraza graczy, obraza admina i za to co mowiles do smoluszka.skoncz se turniej pozniej nie wbijesz.
-
n00bik
-
botek
co jak co luqi ale szybko sie o tobie głosno tu zrobiło ehehehe zgadzam sie z MS na unnban na czas turnieju chociaż nie mam tutaj wiele do gadania ale to jest nei sprawiedliwe i daje wieksze szanse adminom-graczom walczącym o top3 taka prawda a ty luqi tez bys mógł czasem trzymać język za zębami
Ostatnio edytowane przez pOnCzAL ; 13-03-2010 o 18:09 -
Admin Serwera CS
Martin ma racje z tego względu że jest konkurs, unban.
-
Administrator
ok smoluszek, rozsądna decyzja
ale ze za to luqi:  Napisał LUqi ten .... wali w .... !!! bana daje ci ja ,na miesiąc , bo kropki to sobie możesz pisać na swojej dupie
tu i tak każdy kojarzy o jakie wyrazy chodzi i jest to obraza admina.
Fakt że wstawiłem się za tobą w pierwszym moim poście nie oznacza że będę tolerował takie gówno.
nara