+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Ban za niby WH :)

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Dostałem bana na cbble od Admina smoluszka , wbił nagle do gry zrobił 10 ss'ów i ban ;| pozdro typje o to ss i oczywiście unban . PZDR.

http://img695.imageshack.us/gal.php?g=decbble0000s.png o to 10 ss'ów

Domyślnie

Screeny rzeczywiscie czyste. A co do twojej wypowiedzi to gralem cale dwie mapy de_dust2 i de_cbble i mialem pewne podejrzenia. Ban za wh zostanie zdjety ale niestety obrazales brzydko mnie przez mikrofon i dostajesz za to kare na 2 tyg.

Domyślnie

haha Ty jesteś nie normalny ^^ nie zauwazyłem Cię nawet że grałes człowkieu to jak mogłem Cie wyzywać ?^^ zastanów się dziecko .. po 2 grałęm sbie na cbble i nagle 10 ss mi robisz to Ci w tedy napisałęm po co robisz ss WH ? dokładnie to i nie kłam że Cię wyzywałem bo nawet Cie nie widziałem,nie istniałeś dla mnie w tedy , wiec ściagnij mi bana bo nic złego nie zrobiłem ..

Domyślnie

Moze jestem nie normalny nie wiem nie badali mnie psychiatrycznie , bana ci nie sciagne.
    Jeśli nie wierzysz ze gralem obejrzyj dema z de_dust2 oraz de_cbble. Po otrzymaniu bana , powiedziales do mnie bardzo nie cenzuralne slowa przez mikrofon , przeciez mam prawo cie sprawdzic po to tu jestem i nie rozumiem twojego zachowania, wielkiego oburzenia oraz goryczy.
    Ban zostaje!!!

Domyślnie

Jedno jest na razie pewne nie grał na wspomagaczach, przynajmniej na screenach nic nie wyszło.
    w związku z trwającym konkursem na najlepszego gracza, gdzie gracz luqi trzyma się na wysokiej pozycji w rankingu myślę że długi ban właśnie w tym momencie jest karą trochę zbyt surową.

Proponuje usunięcie bana na czas trwania turnieju, gracz odpokutuje co najwyżej później
    Smoluszek uważam to za odpowiednie rozwiązanie , banowanie jednego z faworytów może poskutkować późniejszymi głosami o faworyzowanie innych graczy biorących udział w turnieju.
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

odemnie masz Luqi perma za całokształt obraza graczy, obraza admina i za to co mowiles do smoluszka.skoncz se turniej pozniej nie wbijesz.

Domyślnie

nie wyzywałęm go !!!!!!!!!!!! ten .... wali w .... !!! juz pisalem nawet nie zauwazylem ze gra , mysllaem ze ktos mu napisal nasteam ze bije .. i wbil i dał mi bana , a on mi napisal ze grał 2 mapy .. prosze o unbana na konkurs a pozniej moge nawet dostal 2 mies kary

luzik ciapish HAJCIE

DOSTANE UNBANA ? na ten turniej ?;>
    Ostatnio edytowane przez Kylo ; 13-03-2010 o 16:51

Domyślnie

co jak co luqi ale szybko sie o tobie głosno tu zrobiło ehehehe zgadzam sie z MS na unnban na czas turnieju chociaż nie mam tutaj wiele do gadania ale to jest nei sprawiedliwe i daje wieksze szanse adminom-graczom walczącym o top3 taka prawda a ty luqi tez bys mógł czasem trzymać język za zębami
    Ostatnio edytowane przez pOnCzAL ; 13-03-2010 o 18:09

Domyślnie

Martin ma racje z tego względu że jest konkurs, unban.

Domyślnie

ok smoluszek, rozsądna decyzja

ale ze za to luqi:

Cytat Napisał LUqi Zobacz post
    ten .... wali w .... !!!
    bana daje ci ja ,na miesiąc , bo kropki to sobie możesz pisać na swojej dupie
    tu i tak każdy kojarzy o jakie wyrazy chodzi i jest to obraza admina.
    Fakt że wstawiłem się za tobą w pierwszym moim poście nie oznacza że będę tolerował takie gówno.
    nara