+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: pe'1 ?

Domyślnie pe'1 ?

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Witam.
    NIe piszę z prośbą o zdjęcie bana bo to tylko 10h, ale chciałbym poruszyć temat dziwnego zachowania admina pe'1, który zbanował mnie 10 sekund po wejściu na serwer i nie ogarniając sytuacji, myślę że kolega o nicku "Ziom" mu się poskarżył. Zaczęło się od tego że po każdym deadzie 'ziom' bluzgał na każdego ze swojego i przeciwnego teamu odreagowując niemożność zabicia przeciwnika. Potem przez przypadek strzeliłem do niego za bodajże 16 hp, wtedy spotkałem się z pięknym przymiotnikiem: "co robisz ku*wo" więc w następnych rundach zabierałem mu na respie około 50 hp. Nie było to może świętością z mojej strony, ale mnie prowokował. Wtedy nagle wbił admin pe'1 i bez dowiedzenia się o co chodzi, wlepił mi bana na 10 godzin. Dziwne, może jest jasnowidzem. Po otrzymaniu bana usłyszałem od "Zioma": "no wypierd*laj" za co oczywiście nie spotkała go żadna konsekwencja.
    Pozdrawiam : D

PS. Oczywiście ban bez żadnego ostrzeżenia
    Ostatnio edytowane przez Piroman ; 19-02-2010 o 17:54 Powód: PS.

Domyślnie

Ostrzeżenia nie było gdyż wierze Ziomowi na słowo, a co do tego jak przeklina i nie umie zachować kultury to zgłaszaj na forum, a nie jak dopiero dostaniesz za coś bana to masz pretensje...

Domyślnie

Pierwszą rzeczą jaką robię po wejściu na server to włączenie zakładki Players i danie muta każdemu :P Wtedy nie ma problemów, no czasami mi się też przekląć zdarzy, ale to z umiarem, więc przeklinanie z rozsądkiem jest z mojej strony tolerowanie bo używanie wulgaryzmów to nic innego jak oddawanie emocji

"Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski.

Domyślnie

nie wiem o co chodzi pe_1 ale ziom tez na za dużo sobie pozwala, wiec jak już banujesz to obu żeby sobie zapamiętali,
    Panie Boże pomóż mi pamiętać:
    Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !

Domyślnie

i ja myśle że za taki coś admin już powinien być zniesiony jakieś bezsensowne faworyzowanie kumpli
    Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi
    Cytat Napisał niepaucz
    Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz.

Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności

Domyślnie

pe`1 potraktuj to jako ostrzeżenie.
    nie będę się rozwijał z tematem bo chyba nie ma sensu.
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Uprawnienia