+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Podanie

Post Podanie

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Nick ; Viid
    Wiek ; 14 ( Młodszy nie znaczy gorszy :] )
    Steam ID ; 0:0:19707985
    Staż ; rok~
    Argumenty ; Na serverze gram dużo, a nawet bardzo dużo ( / Online Time 366:03:35 / )
    Opanowuję amx-a, na dużej ilości serverach steam miałem admina

Wiem, wiem adminów jest bardzo dużo, dlatego nie pisać, że rekrutacja off lub za dużo adminów po prostu chcę poznać waszą opinię na mój temat. Ten temat jest podzielny o prośbę o admina jak i o sprawdzenie mojej opinii na serverze

Nowe konto na forum, do starego hasła zapomniałem ^^
    Ostatnio edytowane przez Viid ; 27-06-2009 o 10:11

Domyślnie

huahahahhahahaha

Viid trzynastolatku po co w ogole skladasz to podanie - przeciez wyraźnie napisane jest ze od 16 lat
    Po za tym rekrutacja off chyba.

A najlepsza akcja była z naszym Viidkiem dzisiaj na serwie - zabiłem go gdy zostały 2 sekundy do zmiany mapy a on dał mi bana na 2h.
    Typowe zachowanie dla rozpieszczonego bahora który robi wszystkim na złość.

Domyślnie

Czytanie ze zrozumieniem
    14 lat i pisalem co do rekrutacji, a że dostałeś bana za tk to poczekaj a nie rozpinasz sie na forum

Domyślnie

@Bedyn
    .. Ty tu nie masz nic do gadania, gdyż jesteś zwykłym graczemi nie masz prawa decydować o tego typu rzeczsch i o wszystkim co jest związane ze zdaniami tylko i wyłącznie adminów
    @Topic
    Zastanawiałem się czy napisać tutaj czy nie, ale jak już bedyn się wtracił to nie będe sam
    Jestem na nie. Zaraz powiem dlaczego. Otóż sprawa przedtawia się następująco. Counter Strike jest od 16 lat i dlatego rektutacja jest od 16 lat, więc u ciebie to jest pierwszy problem. Znam Cię dosyć długo, jeszcze z serwera Anarchy Gaming czy jakoś tak. Już tam pokazywałeś swoje złe i dobre strony, ale głównie nowi gracze nie uważali cię za dobrego admina, pomimo tego, że byłeś tam w klanie. ( to był klanowy serwer i jak się dawało 10 zł to sie miało adma - standard :/ ) Jesteś pyskaty jak nie wiem kto, za bardzo wczuwasz się w gre - I to widać. ( gdy cie np. ja zabilem - wyzwales od zera ) Chamski i arogancki. Co prawda masz te przegrane ileś tam godzin, ale i co? Zrobiłeś coś dla M4F? Tak odopowedz szczerze. Jeżeli tak, to wymień mi te rzeczy. Nie potrafisz być wyrozumiały, wdajesz się w niepotrzebne gadki ze "szczeniakami", którzy nie znają pojęcia jak kultura. A myślę, że ty jak chcesz to potrafisz. Tylko musisz nad sobą trochę popracować. Tak z psychologicznego punktu widzenia to nie jest twoja wina tylko ogólnie te wszystkie złe cechy idą w parze z dorastaniem. Ini przechodzą to gorzej inni trochę lepiej. Zauważ, np dlaczego taki Aviura jest spokojny? Co prawda Jest o 6 last starszy od ciebie, ale szczerze mówiąc ten czas leci tak szybko, że można powiedzieć, że to jest kilka minut. Bierz z niego przykład. Jak będziesz miał 16 - 17 lat to myślę, że będziesz ogarnięty chłopak Kończąc swoją wypowiedź chciałbym powiedzieć, że jeżeli zauważe u Viid'a poprawę to zmienię swoje zdanie na pozytywne.

Btw. Nie berz tego tak bardzo do siebie

Pozdrawiam Majkel