Zamknięty Temat
Strona 1 z 6 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Temat: Rekrutacja

Domyślnie Rekrutacja

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Tu zamieszczacie posty z swoimi kandydaturami!!

Domyślnie

To i ja zgłosze swoją kandydaturę.

Nick : *Rasta
    Staz : początki 1.5 w kafejkach , nie pamiętam już ile to...
    ex: parę serwerów już było oczywiscie amx w kieszeni, z najpopolarniejszych to chyba Kubuś puchatek ale to na css :P (mam też własny server do 6'cio slotowy do 1v1 :P)
    Na M4F gram od: samego początku tak myślę, w sumie większość adminów mnie pamięta , szczególnie tych grających już dość długo.
    Jeśli chodzi o skilla: heh, jakiś tam jest, w top 15 zawsze jestem :P paru adminów na serverze to moi koledzy z którymi gram mixy więc najlepiej wypowiedzą się o moich umiejętnościach

powód zgłaszania się na admina ? Chce się dobrze bawić przedewszystkim fair play , gram często na M4F więc grając jednocześnie mogę pomóc w utrzymaniu porządku na servezre

Pozdrawiam.

Domyślnie

Jestem jednym z najstarszych adminów i na serwerze widuje Cię, od miesiąca może dwóch, a serwer jet dużo starszy, a więc nie grasz od samego początku, nie czytałeś chyba poprzednich postów, z których możesz się dowiedzieć że za samą grę na serwerze admina się nie dostaje, na razie nie ma sensu nawet rozważać Twojej kandydatury, zacznij działać na rzecz m4f a wtedy nasze podejście tez się zmieni!!!

Dodam jeszcze czas spędzony na serwerze: 0418

http://www.statystyki.m4f.pl/player.php?id=1168
    Panie Boże pomóż mi pamiętać:
    Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !

Domyślnie

Wy decydujecie, ale dodam że po 1. Gram dłużej niż 2-3 miesiące, wcześniej pod innym nickiem gralem, po 2. te statystyki nie są od samego początku, ostatnio nie grałem na serverze, były święta, później trochę nauki miałem. Pozostaje mi starać się :P

Domyślnie

Staraj sie staraj Bartek.Życzę powodzenia. Kylo ma rzeczywiście racje. Za samo bycie na serwerze nie a od tak admina :] .. Pomóz nam na forum , zacznij je reklamować a bedziesz wielki

Domyślnie

Ja Rasty wogóle nie kojarze ani ani. Może codziennie inny nick.

Domyślnie

jakieś 3 tyg. ostatnio nie poświęcałem dużo na grę więc moge dlatego, teraz mam już luz więc napewno mnie spotkasz a co do pomocy chętnie to zrobie, mam już pare pomysłów odośnie servera, tylko nie wiem komu je przedstawić :P

Domyślnie

No właśnie o raczej taka osobista sprawa, więc napisze do kogoś na PM :]

Uprawnienia