| -
Moderator
Rekrutacja
IP SERWERA 195.42.112.94:27015 
Tu zamieszczacie posty z swoimi kandydaturami!!
-
Kamper
-
Moderator
Jestem jednym z najstarszych adminów i na serwerze widuje Cię, od miesiąca może dwóch, a serwer jet dużo starszy, a więc nie grasz od samego początku, nie czytałeś chyba poprzednich postów, z których możesz się dowiedzieć że za samą grę na serwerze admina się nie dostaje, na razie nie ma sensu nawet rozważać Twojej kandydatury, zacznij działać na rzecz m4f a wtedy nasze podejście tez się zmieni!!!
Dodam jeszcze czas spędzony na serwerze: 04 18 http://www.statystyki.m4f.pl/player.php?id=1168 Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !  -
Kamper
Wy decydujecie, ale dodam że po 1. Gram dłużej niż 2-3 miesiące, wcześniej pod innym nickiem gralem, po 2. te statystyki nie są od samego początku, ostatnio nie grałem na serverze, były święta, później trochę nauki miałem. Pozostaje mi starać się :P
-
Staraj sie staraj Bartek.Życzę powodzenia. Kylo ma rzeczywiście racje. Za samo bycie na serwerze nie a od tak admina :] .. Pomóz nam na forum , zacznij je reklamować a bedziesz wielki -
Ja Rasty wogóle nie kojarze ani ani. Może codziennie inny nick.
-
-
Dawaj do działu pomysły graczy.
-
Kamper
No właśnie o raczej taka osobista sprawa, więc napisze do kogoś na PM :]
-
Osobista sprawa? uuuu
Uprawnienia