| -
Admin Serwera CS
Podanie o admina - Viid
IP SERWERA 195.42.112.94:27015 
HAJ
Nick ; viid
Steam_id: STEAM_0:0:19707985
Staż: 2.5 roku
Na serwerze grywam już bardzo, bardzo długo, miałem już admina, ogarniam amx'a, często jestem na steamie/serwie, gdy nie ma żadnego z adminów by przystopować wyzywających graczy / zmienić mape gdy 0 ludzi 
Link do psychostatsów : http://m4f.pl/statystyki/player.php?id=3
Ostatnio edytowane przez Viid ; 19-08-2010 o 14:26 -
Cwaniaczek
jak najbardziej ;D jeżeli mam jakiś głos to jestem na tak, poza tym viid chyba miałeś adma już to dlaczego go straciłeś ? -
Admin Serwera CS
Tak, Viid już miał wcześniej adma. A stracił chyba dlatego, że rozpadł się team m4f, ale nie jestem pewien ;x
#topic
Jestem jak najbardziej na tak. Swojej decyzji chyba nie muszę uzasadniać ;d
-
-
Administrator
a ja jestem za tym że jak ktoś chce wrócić na stanowisko adma to musi się zacząć starać o to.
Wszyscy nagle chcą powrócić a aktywność = 0
PS
osobiście nic nie mam do viida ale zauważyłam nawał powrotów, a dobry wujek Martin wyjechał, już go nie ma i admów z wora dawał nie bedzie :O
dlatego między innymi nie odpisywałem w kwestii innych podań np egzekutora który sądzi że jak napisze że znów chce mu sie grać to od razu admem znów zostanie.
Viid wzmóż swoją forumowo serwerową aktywność i będzie git to samo tyczy się innych , nawet tych nowych co dopiero dostali adma a już mają wszystko w dupie i spoczęli na laurach.
Trzeba będzie to znów kilku "zwolnię" i znów nowych nabiorę aż w końcu znajdzie się ekipa która nauczy się ze sobą współpracować i wykazywać choć cień zainteresowania sprawami serwa.
Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.
Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:  -
Gangster
Jestem na nie. Fakt, miałeś admina, ale to czas przeszły, musisz pokazać ze wciąż Ci zależy, a nie kładziesz przysłowiową "lache". Popisz troche na forum, napisz coś sensownego, wypowiadaj się, wykaż się aktywnością. Kurde, zachowuję się jakby to ode mnie wszystko zależało, sorry, tak już mam .
-
-
Administrator
zrobione , jak byś miał problem z logowaniem to złapiesz mnie na steam
Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.
Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:  -
Cwaniaczek
Rakot mówisz o aktywności itp. a sam Ciebie jakoś na serwie coraz rzadziej widze i na forum tez cos malo twoich wypowiedzi(nie licze shouta) a viid z tego co widze to gra ile gral i dobrze to robi
-